Известие

Collapse
No announcement yet.

Volvo S60 2.5 D vs Алфа Ромео 166 2.4 JTD vs BMW 525/530 d

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
    Зависи от бимата.Ако искаш кола без подръжка вземи си бензинов компакт Е36,без значение двигатела.Трябва да ти кажа,че за хечбек кола е доста обширна вътре.Няма грам подръжка.Има си необходимите неща за комфорт,климатик,удобни педали,удобен волан,широки седалки.Лесен е за праене.Със 100км/ч 316i compact с 1.6 мотора ми е горял 6-ца.Иначе парка отдавна не съм го засичал на бензин.Иначе колегите със 156 ТС говорят за разходи между 8 и 10 на 100 извънградско със скорост от 140км/ч.Ако живеех в Техеран където 100 октана чист е 0,10 евроцента литъра,кво ме бърка
    Ела те повозим с 280 по километраж....разход 26/100.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
      Ела те повозим с 280 по километраж....разход 26/100.
      Е па като искаш да летиш, требва да си шариш.....знам те тебе...един резурвоар не ти ситигна миналата година до феста и обратно))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Зависи от бимата.Ако искаш кола без подръжка вземи си бензинов компакт Е36,без значение двигатела.Трябва да ти кажа,че за хечбек кола е доста обширна вътре.Няма грам подръжка.Има си необходимите неща за комфорт,климатик,удобни педали,удобен волан,широки седалки.Лесен е за праене.Със 100км/ч 316i compact с 1.6 мотора ми е горял 6-ца.Иначе парка отдавна не съм го засичал на бензин.Иначе колегите със 156 ТС говорят за разходи между 8 и 10 на 100 извънградско със скорост от 140км/ч.Ако живеех в Техеран където 100 октана чист е 0,10 евроцента литъра,кво ме бърка
        Колега от известно време следя нелепите ти изказвания...
        Компакта и изобщо е36 1-во гние, 2-ро салоните са безумно гадни на вид и се разшиват, 3-то отлепят се от пластмасовия гръб. 4-то вътре е ужасно тясно! 5-то таблата се пукат, колонките се белят ... проблеми с ел стъклата масово... нисък клас бмв е подигравка освен ако не е някое М! спецялно 316- и 320 са най безумните мотори силно не вървящи ! За разхода от 6 на сто ...мой ти по добри от каталожните данни изкара !

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
          нисък клас бмв е подигравка освен ако не е някое М! спецялно 316- и 320 са най безумните мотори силно не вървящи !
          Това е най-вярното обобщение за баварците.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колега от известно време следя нелепите ти изказвания...
            Компакта и изобщо е36 1-во гние, 2-ро салоните са безумно гадни на вид и се разшиват, 3-то отлепят се от пластмасовия гръб. 4-то вътре е ужасно тясно! 5-то таблата се пукат, колонките се белят ... проблеми с ел стъклата масово... нисък клас бмв е подигравка освен ако не е някое М! спецялно 316- и 320 са най безумните мотори силно не вървящи ! За разхода от 6 на сто ...мой ти по добри от каталожните данни изкара !

Колега тия неща които казваш,явно са на базата на една или две коли, които си видял.Аз като,бивш собственик на две Е36,и бивш собственик и на други коренно различни автомобили,ще ти кажа че по принцип състоянието на интериора и есктериора зависи изцяло от бившите и настоящия собственик на автомобила.Освен ауди не познавам друг немски автомобил който да не гние.Това че на българина не му стига валутата за добър автомобил пък било то и от ,,нисък клас bmw,, ,не значи че на тая база трябва да се правят глобални заключения.Ето ти и салона мойта бившатаClick image for larger version

Name:	IMG_0304.jpg
Views:	1
Size:	90.8 Килобайта
ID:	2341239 97 година на 200 000км.Като нов не е мръднал.Ето ти и една бима на 200 000км на 23 години,в перфектно визуално състояние.Без точка ръжда за 23 години и със сервизна история от ден първиhttp://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...=lr.Иначе тая кола ако я докараш до българия и за да реализираш поне минимална печалба от 200-300 евро трябва да я пуснеш минимум на 5200-5300 лева не регистрирана.И няма кой да ти я купи,понеже ще ти кажат че си луд понеже за тия пари ще си купи Е46.За това,че са ,,силно не вървящи,, направи справка в каталозите за 318ti 140 коня и 156 ТС 140 коня.Парка ускорява с 0,7 секунди по- бързо,но бимата е с доста по голям въртящ момент.За сметка на това разход извън на бимата е 5.9 а на парка 6.4.Като пресметна кинтите за ремъци ролки,вариатори, 8 свещи и то от хубави,наливане на масло на всеки 1000км,разликата в разхода на гориво и т.н. за разлика от 1 секунда във вървежа пък дори и 2 секунди,пак бимата е с 1000 обиколки напред.Ако искам вървеж,ама да не ми гори като микробус,си взимам Прелюде 5-та генерация Vtec ръчка.
            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 14:14.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Само подлакътника и мястото на ръчнта ми харесват...
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Защото като си купи човек bwm e36 320 и грам масло няма да му се наложи да долива
                No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• До миналата година монополист в производството на регистрационни табели беше фирмата на МВР "Безконтактни мултиплексорни вериги" (БМВ), която редовно получаваше поръчки от принципала си без търг. След скандал заради заобикалянето на Закона за обществените поръчки и даренията от милиони, които БМВ правеше на МВР, министерството реши да обяви конкурс за производството на табелите. Българско-германският консорциум, спечелил конкурса, даде цена дори под прогнозната на МВР, а цената за нова регистрация на автомобил поевтиня двойно.

Comment

Колега тия неща които казваш,явно са на базата на една или две коли, които си видял.Аз като,бивш собственик на две Е36,и бивш собственик и на други коренно различни автомобили,ще ти кажа че по принцип състоянието на интериора и есктериора зависи изцяло от бившите и настоящия собственик на автомобила.Освен ауди не познавам друг немски автомобил който да не гние.Това че на българина не му стига валутата за добър автомобил пък било то и от ,,нисък клас bmw,, ,не значи че на тая база трябва да се правят глобални заключения.Ето ти и салона мойта бившата[ATTACH]142475[/ATTACH] 97 година на 200 000км.Като нов не е мръднал.Ето ти и една бима на 200 000км на 23 години,в перфектно визуално състояние.Без точка ръжда за 23 години и със сервизна история от ден първиhttp://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...=lr.Иначе тая кола ако я докараш до българия и за да реализираш поне минимална печалба от 200-300 евро трябва да я пуснеш минимум на 5200-5300 лева не регистрирана.И няма кой да ти я купи,понеже ще ти кажат че си луд понеже за тия пари ще си купи Е46.За това,че са ,,силно не вървящи,, направи справка в каталозите за 318ti 140 коня и 156 ТС 140 коня.Парка ускорява с 0,7 секунди по- бързо,но бимата е с доста по голям въртящ момент.За сметка на това разход извън на бимата е 5.9 а на парка 6.4.Като пресметна кинтите за ремъци ролки,вариатори, 8 свещи и то от хубави,наливане на масло на всеки 1000км,разликата в разхода на гориво и т.н. за разлика от 1 секунда във вървежа пък дори и 2 секунди,пак бимата е с 1000 обиколки напред.Ако искам вървеж,ама да не ми гори като микробус,си взимам Прелюде 5-та генерация Vtec ръчка.
                    Само дето 318ти е всъщност 1.9, а алфата е даже 1.7 (1748кубика), а не 1.8. Освен това компакта е доста по-"компактен", нормално е да има по-нисък разход. Нямам нищо против баварците, обаче много често лежат на лаврите на топмоделите си, а в ниския клас алфите (и далеч не само те) ги превъзхождат.
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                      Само дето 318ти е всъщност 1.9, а алфата е даже 1.7 (1748кубика), а не 1.8. Освен това компакта е доста по-"компактен", нормално е да има по-нисък разход. Нямам нищо против баварците, обаче много често лежат на лаврите на топмоделите си, а в ниския клас алфите (и далеч не само те) ги превъзхождат.

Колега това че компакта е палко по малък като обем от 156,не си мисли,че теглото му е значително по- малко.Alfa 156 1288kg. bmw 318ti 1155kg.И само едно уточнение ,,нисък клас bmw,, няма.Когато се каже bmw и дори и хора не каращи коли правят асоция със качество+комфорт.И тази марка се ползва с респект на всякъде.Мен това е единствения автомобил,който никога не ме е оставял на пътя,бил ми е верен до гроб и най-малко пари ми глътнал за подръжка.

Comment

• Мдааааа...
                        Attached Files
                        sigpic33201
                        930 Quattroporte

Comment

Колега тия неща които казваш,явно са на базата на една или две коли, които си видял.Аз като,бивш собственик на две Е36,и бивш собственик и на други коренно различни автомобили,ще ти кажа че по принцип състоянието на интериора и есктериора зависи изцяло от бившите и настоящия собственик на автомобила.Освен ауди не познавам друг немски автомобил който да не гние.Това че на българина не му стига валутата за добър автомобил пък било то и от ,,нисък клас bmw,, ,не значи че на тая база трябва да се правят глобални заключения.Ето ти и салона мойта бившата[ATTACH]142475[/ATTACH] 97 година на 200 000км.Като нов не е мръднал.Ето ти и една бима на 200 000км на 23 години,в перфектно визуално състояние.Без точка ръжда за 23 години и със сервизна история от ден първиhttp://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...=lr.Иначе тая кола ако я докараш до българия и за да реализираш поне минимална печалба от 200-300 евро трябва да я пуснеш минимум на 5200-5300 лева не регистрирана.И няма кой да ти я купи,понеже ще ти кажат че си луд понеже за тия пари ще си купи Е46.За това,че са ,,силно не вървящи,, направи справка в каталозите за 318ti 140 коня и 156 ТС 140 коня.Парка ускорява с 0,7 секунди по- бързо,но бимата е с доста по голям въртящ момент.За сметка на това разход извън на бимата е 5.9 а на парка 6.4.Като пресметна кинтите за ремъци ролки,вариатори, 8 свещи и то от хубави,наливане на масло на всеки 1000км,разликата в разхода на гориво и т.н. за разлика от 1 секунда във вървежа пък дори и 2 секунди,пак бимата е с 1000 обиколки напред.Ако искам вървеж,ама да не ми гори като микробус,си взимам Прелюде 5-та генерация Vtec ръчка.
                          БМВ няма с такъв разход! Никога не е имало камоли бензин ! Както и ТЦ не дава 6.4 ... само глупости пишеш. Някой без допир до автомобил би го приел за чиста монета, именно за това пиша и тези мнения !
                          Е36-ците гният по праговете багажника и под уплътненията на стъклата
                          Last edited by _power_; d.m.y г., 19:31.

Comment

БМВ няма с такъв разход! Никога не е имало камоли бензин ! Както и ТЦ не дава 6.4 ... само глупости пишеш. Някой без допир до автомобил би го приел за чиста монета, именно за това пиша и тези мнения !
                            Е36-ците гният по праговете багажника и под уплътненията на стъклата

Отвори малко каталозите и погледни разходите.Давам ти материял за да те улесна.http://bmw.testdrive.bg/modification...105Hp.htmlЗа ТС 6.4 го пише в два каталога,холански и български.http://alfa-romeo.testdrive.bg/modif...0Hp.htmlАма да ли е възможно до го докара 6.4 на практика е съвсем друг въпроса.За бимата 6-ца ми е давала и компакта 316i и 318is купето.Друг път не се изказвай неподготвен.
                            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:24.

Comment

• Смях !!! Нямам какво да добавя в темата !
                              Според мен си на макс 16 години! Ама МАКС !
                              Last edited by _power_; d.m.y г., 21:08.

Comment

Смях !!! Нямам какво да добавя в темата !
                                Според мен си на макс 16 години! Ама МАКС !
                                макс, мин. колкото толкова - човека си пише каквото мисли и ми харесва това, че защитава мнение нерелевантно за околните но принципно БМВ си е особена марка там нещата са строго псисоматични и това не е зле все пак!
                                и при нашта марка АМГ-нещата са строго психосоматични откъм обратна връзка но хейта на всички други марки към нас ни приземява дотам, че да не се кефим понякога и ние да хейтим

Comment

Working...
                                X