If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Volvo S60 2.5 D vs Алфа Ромео 166 2.4 JTD vs BMW 525/530 d
Зависи от бимата.Ако искаш кола без подръжка вземи си бензинов компакт Е36,без значение двигатела.Трябва да ти кажа,че за хечбек кола е доста обширна вътре.Няма грам подръжка.Има си необходимите неща за комфорт,климатик,удобни педали,удобен волан,широки седалки.Лесен е за праене.Със 100км/ч 316i compact с 1.6 мотора ми е горял 6-ца.Иначе парка отдавна не съм го засичал на бензин.Иначе колегите със 156 ТС говорят за разходи между 8 и 10 на 100 извънградско със скорост от 140км/ч.Ако живеех в Техеран където 100 октана чист е 0,10 евроцента литъра,кво ме бърка
Ела те повозим с 280 по километраж....разход 26/100.
Зависи от бимата.Ако искаш кола без подръжка вземи си бензинов компакт Е36,без значение двигатела.Трябва да ти кажа,че за хечбек кола е доста обширна вътре.Няма грам подръжка.Има си необходимите неща за комфорт,климатик,удобни педали,удобен волан,широки седалки.Лесен е за праене.Със 100км/ч 316i compact с 1.6 мотора ми е горял 6-ца.Иначе парка отдавна не съм го засичал на бензин.Иначе колегите със 156 ТС говорят за разходи между 8 и 10 на 100 извънградско със скорост от 140км/ч.Ако живеех в Техеран където 100 октана чист е 0,10 евроцента литъра,кво ме бърка
Колега от известно време следя нелепите ти изказвания...
Компакта и изобщо е36 1-во гние, 2-ро салоните са безумно гадни на вид и се разшиват, 3-то отлепят се от пластмасовия гръб. 4-то вътре е ужасно тясно! 5-то таблата се пукат, колонките се белят ... проблеми с ел стъклата масово... нисък клас бмв е подигравка освен ако не е някое М! спецялно 316- и 320 са най безумните мотори силно не вървящи ! За разхода от 6 на сто ...мой ти по добри от каталожните данни изкара !
нисък клас бмв е подигравка освен ако не е някое М! спецялно 316- и 320 са най безумните мотори силно не вървящи !
Това е най-вярното обобщение за баварците.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Колега от известно време следя нелепите ти изказвания...
Компакта и изобщо е36 1-во гние, 2-ро салоните са безумно гадни на вид и се разшиват, 3-то отлепят се от пластмасовия гръб. 4-то вътре е ужасно тясно! 5-то таблата се пукат, колонките се белят ... проблеми с ел стъклата масово... нисък клас бмв е подигравка освен ако не е някое М! спецялно 316- и 320 са най безумните мотори силно не вървящи ! За разхода от 6 на сто ...мой ти по добри от каталожните данни изкара !
Колега тия неща които казваш,явно са на базата на една или две коли, които си видял.Аз като,бивш собственик на две Е36,и бивш собственик и на други коренно различни автомобили,ще ти кажа че по принцип състоянието на интериора и есктериора зависи изцяло от бившите и настоящия собственик на автомобила.Освен ауди не познавам друг немски автомобил който да не гние.Това че на българина не му стига валутата за добър автомобил пък било то и от ,,нисък клас bmw,, ,не значи че на тая база трябва да се правят глобални заключения.Ето ти и салона мойта бившата 97 година на 200 000км.Като нов не е мръднал.Ето ти и една бима на 200 000км на 23 години,в перфектно визуално състояние.Без точка ръжда за 23 години и със сервизна история от ден първиhttp://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...=lr.Иначе тая кола ако я докараш до българия и за да реализираш поне минимална печалба от 200-300 евро трябва да я пуснеш минимум на 5200-5300 лева не регистрирана.И няма кой да ти я купи,понеже ще ти кажат че си луд понеже за тия пари ще си купи Е46.За това,че са ,,силно не вървящи,, направи справка в каталозите за 318ti 140 коня и 156 ТС 140 коня.Парка ускорява с 0,7 секунди по- бързо,но бимата е с доста по голям въртящ момент.За сметка на това разход извън на бимата е 5.9 а на парка 6.4.Като пресметна кинтите за ремъци ролки,вариатори, 8 свещи и то от хубави,наливане на масло на всеки 1000км,разликата в разхода на гориво и т.н. за разлика от 1 секунда във вървежа пък дори и 2 секунди,пак бимата е с 1000 обиколки напред.Ако искам вървеж,ама да не ми гори като микробус,си взимам Прелюде 5-та генерация Vtec ръчка.
Само подлакътника и мястото на ръчнта ми харесват...
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
До миналата година монополист в производството на регистрационни табели беше фирмата на МВР "Безконтактни мултиплексорни вериги" (БМВ), която редовно получаваше поръчки от принципала си без търг. След скандал заради заобикалянето на Закона за обществените поръчки и даренията от милиони, които БМВ правеше на МВР, министерството реши да обяви конкурс за производството на табелите. Българско-германският консорциум, спечелил конкурса, даде цена дори под прогнозната на МВР, а цената за нова регистрация на автомобил поевтиня двойно.
Колега тия неща които казваш,явно са на базата на една или две коли, които си видял.Аз като,бивш собственик на две Е36,и бивш собственик и на други коренно различни автомобили,ще ти кажа че по принцип състоянието на интериора и есктериора зависи изцяло от бившите и настоящия собственик на автомобила.Освен ауди не познавам друг немски автомобил който да не гние.Това че на българина не му стига валутата за добър автомобил пък било то и от ,,нисък клас bmw,, ,не значи че на тая база трябва да се правят глобални заключения.Ето ти и салона мойта бившата[ATTACH]142475[/ATTACH] 97 година на 200 000км.Като нов не е мръднал.Ето ти и една бима на 200 000км на 23 години,в перфектно визуално състояние.Без точка ръжда за 23 години и със сервизна история от ден първиhttp://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...=lr.Иначе тая кола ако я докараш до българия и за да реализираш поне минимална печалба от 200-300 евро трябва да я пуснеш минимум на 5200-5300 лева не регистрирана.И няма кой да ти я купи,понеже ще ти кажат че си луд понеже за тия пари ще си купи Е46.За това,че са ,,силно не вървящи,, направи справка в каталозите за 318ti 140 коня и 156 ТС 140 коня.Парка ускорява с 0,7 секунди по- бързо,но бимата е с доста по голям въртящ момент.За сметка на това разход извън на бимата е 5.9 а на парка 6.4.Като пресметна кинтите за ремъци ролки,вариатори, 8 свещи и то от хубави,наливане на масло на всеки 1000км,разликата в разхода на гориво и т.н. за разлика от 1 секунда във вървежа пък дори и 2 секунди,пак бимата е с 1000 обиколки напред.Ако искам вървеж,ама да не ми гори като микробус,си взимам Прелюде 5-та генерация Vtec ръчка.
Само дето 318ти е всъщност 1.9, а алфата е даже 1.7 (1748кубика), а не 1.8. Освен това компакта е доста по-"компактен", нормално е да има по-нисък разход. Нямам нищо против баварците, обаче много често лежат на лаврите на топмоделите си, а в ниския клас алфите (и далеч не само те) ги превъзхождат.
Само дето 318ти е всъщност 1.9, а алфата е даже 1.7 (1748кубика), а не 1.8. Освен това компакта е доста по-"компактен", нормално е да има по-нисък разход. Нямам нищо против баварците, обаче много често лежат на лаврите на топмоделите си, а в ниския клас алфите (и далеч не само те) ги превъзхождат.
Колега това че компакта е палко по малък като обем от 156,не си мисли,че теглото му е значително по- малко.Alfa 156 1288kg. bmw 318ti 1155kg.И само едно уточнение ,,нисък клас bmw,, няма.Когато се каже bmw и дори и хора не каращи коли правят асоция със качество+комфорт.И тази марка се ползва с респект на всякъде.Мен това е единствения автомобил,който никога не ме е оставял на пътя,бил ми е верен до гроб и най-малко пари ми глътнал за подръжка.
Колега тия неща които казваш,явно са на базата на една или две коли, които си видял.Аз като,бивш собственик на две Е36,и бивш собственик и на други коренно различни автомобили,ще ти кажа че по принцип състоянието на интериора и есктериора зависи изцяло от бившите и настоящия собственик на автомобила.Освен ауди не познавам друг немски автомобил който да не гние.Това че на българина не му стига валутата за добър автомобил пък било то и от ,,нисък клас bmw,, ,не значи че на тая база трябва да се правят глобални заключения.Ето ти и салона мойта бившата[ATTACH]142475[/ATTACH] 97 година на 200 000км.Като нов не е мръднал.Ето ти и една бима на 200 000км на 23 години,в перфектно визуално състояние.Без точка ръжда за 23 години и със сервизна история от ден първиhttp://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...=lr.Иначе тая кола ако я докараш до българия и за да реализираш поне минимална печалба от 200-300 евро трябва да я пуснеш минимум на 5200-5300 лева не регистрирана.И няма кой да ти я купи,понеже ще ти кажат че си луд понеже за тия пари ще си купи Е46.За това,че са ,,силно не вървящи,, направи справка в каталозите за 318ti 140 коня и 156 ТС 140 коня.Парка ускорява с 0,7 секунди по- бързо,но бимата е с доста по голям въртящ момент.За сметка на това разход извън на бимата е 5.9 а на парка 6.4.Като пресметна кинтите за ремъци ролки,вариатори, 8 свещи и то от хубави,наливане на масло на всеки 1000км,разликата в разхода на гориво и т.н. за разлика от 1 секунда във вървежа пък дори и 2 секунди,пак бимата е с 1000 обиколки напред.Ако искам вървеж,ама да не ми гори като микробус,си взимам Прелюде 5-та генерация Vtec ръчка.
БМВ няма с такъв разход! Никога не е имало камоли бензин ! Както и ТЦ не дава 6.4 ... само глупости пишеш. Някой без допир до автомобил би го приел за чиста монета, именно за това пиша и тези мнения !
Е36-ците гният по праговете багажника и под уплътненията на стъклата
БМВ няма с такъв разход! Никога не е имало камоли бензин ! Както и ТЦ не дава 6.4 ... само глупости пишеш. Някой без допир до автомобил би го приел за чиста монета, именно за това пиша и тези мнения !
Е36-ците гният по праговете багажника и под уплътненията на стъклата
Смях !!! Нямам какво да добавя в темата !
Според мен си на макс 16 години! Ама МАКС !
макс, мин. колкото толкова - човека си пише каквото мисли и ми харесва това, че защитава мнение нерелевантно за околните но принципно БМВ си е особена марка там нещата са строго псисоматични и това не е зле все пак!
и при нашта марка АМГ-нещата са строго психосоматични откъм обратна връзка но хейта на всички други марки към нас ни приземява дотам, че да не се кефим понякога и ние да хейтим
Comment