Известие

Collapse
No announcement yet.

Volvo S60 2.5 D vs Алфа Ромео 166 2.4 JTD vs BMW 525/530 d

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Смях !!! Нямам какво да добавя в темата !
    Според мен си на макс 16 години! Ама МАКС !

Няма какво да добавиш щото си некомпетентен.Това,че не успя с никакви цифри или данни да подкрепиш твърденията си,го доказва по категоричен начин.Отивам да си пия Хайникена
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:41.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Аз бих казал по скоро сълзи,защото май ти си на 16,понеже не успя да подкрепиш твъреденията са с нито един факт.А говореше на изус и на чуто от тук от там,което е присъщо за младежи в пубертета.Мога да ти пусна и холанските каталози,за да свериш цифрите но както виждам е кауза пердута.Отивам да си пия Хайникена
      нем са кОсиш наш човек е Поуъра и е много готин не е на 16 май е къмто някъде мисля около 203.5 години откакто

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

http://vbox7.com/play:f7f85331

Comment

• Не знам как е по другите автомобилни форуми, но в нашия е обичайна практика, при теми от този тип, свързана със сравнение на два или повече автомобила, да се стигне до това положение.
        Почти съм сигурен, че Колето предварително е бил наясно какво ще се случи и нарочно е открил тази тема, за да гледа сеир.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Не знам как е по другите автомобилни форуми, но в нашия е обичайна практика, при теми от този тип, свързана със сравнение на два или повече автомобила, да се стигне до това положение.
          Почти съм сигурен, че Колето предварително е бил наясно какво ще се случи и нарочно е открил тази тема, за да гледа сеир.
          едва ли ... Кольо си знае но относно другите автомобилни форуми имам регистрация само в Ланча дето са пичове всичките но не съм писал там от 2005 година и в Мерцедес ... в последния форум ако някой ти отговори поне след две години значи не е форум на Мерцелес

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
            едва ли ... Кольо си знае но относно другите автомобилни форуми имам регистрация само в Ланча дето са пичове всичките но не съм писал там от 2005 година и в Мерцедес ... в последния форум ако някой ти отговори поне след две години значи не е форум на Мерцелес
            Абе чакай да те питам ... ти доволен ли си от AMG-то ? Щото гледам, че нещо не ги карат много...
            ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              Абе чакай да те питам ... ти доволен ли си от AMG-то ? Щото гледам, че нещо не ги карат много...
              не съм доволен то сега е счупено и е в един от моите гаражи като гледам май там ще остане вовеки - това е гнусна кола не ме кефи
              смисъл върви но няма компресор компресора е с едни валци приличат малко на бургии и там където е ремъка има една шайба и едни заъбчати колела които предават движението на валците (бургиите) те са с маслонадув и понякога ако колата е студена и я форсираш валците трият в корпуса на компресора и се нащърбват оттам губят клаибрация и почват да тракат но всъщност проблема е че целия компресор е неремонтируема част и не става за нищо ... за жалост тия АМГ-та не са за маниаци а за боклуци, които ги карат до издухване след което ги продават на някой от Студентски град да сваля мацки с тях
              иначе да 640 конски сили са си бая мощ ... за някой хормонално нестабилен тийнейджър
              Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:23.

Comment

не съм доволен то сега е счупено и е в един от моите гаражи като гледам май там ще остане вовеки - това е гнусна кола не ме кефи
                Гледах една 166 3.0 днес в mobile . Много запусната изглежда , но и доста евтина и се чудя с колко хиляди лв може да си върне блясъка. Засега ги смятам към 3 хиляди допълнително и това е ако няма сериозни проблеми.
                ...

Comment

• А има ли смисъл изобщо?
                  sigpic

Comment

Гледах една 166 3.0 днес в mobile . Много запусната изглежда , но и доста евтина и се чудя с колко хиляди лв може да си върне блясъка. Засега ги смятам към 3 хиляди допълнително и това е ако няма сериозни проблеми.
                    дай линк да ти кажа

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    А има ли смисъл изобщо?
                    че има има ... ама за кое питаш трол такъв
                    166-цата далеч не е най-съвършената кола и далеч не най-бързата и най-мощната но има едно нещо в нея което ... хем е извейняшка хем е супер пригодна за ежедневието - странна кола е - като мене затва си я обичам
                    Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:30.

Comment

целия компресор е неремонтируема част и не става за нищо
                      Едно време на vw corrado разкарваха механичния g-compressor и му слагаха нормално турбо.
                      На твоя сигурно няма да има място под капака , не знам дали e възможно дори. Гледам на по-малките мотори им слагат Rotrex.

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      А има ли смисъл изобщо?
                      Смисъла е че няма много 166 , фейс, бензин и автоматик.
                      Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                      дай линк да ти кажа
                      http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=8vto6t
                      ...

Comment

Едно време на vw corrado разкарваха механичния g-compressor и му слагаха нормално турбо.
                        На твоя сигурно няма да има място под капака , не знам дали e възможно дори. Гледам на по-малките мотори им слагат Rotrex.

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Смисъла е че няма много 166 , фейс, бензин и автоматик.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=8vto6t
                        ще почна отзад напред - тази 166 не! автоматикът е на ZF и е скапан 4 скоростен с хидротрансформатор, няма мултифукционален волан, което означава, че няма хубава музика (в подробности - куадрофония BOSE с DSP (digital sound processor) както и задни бас тонколони но тва за музиката иначе 166 имат лек проблем с автоматиците дори и бензиновите при 159 автоматика е на Аisin и е мнооого по-добър!

при Корадо компресора е техническо недоразумение ужасно по-лошо от този на Ланча който се казва Волумекс и двата са на ротационноцентробржен принцип на нагнетяване при АМГ компресора е американски тип двувален а и няма как да се смени с каквото и да било това е 5.5 V8 на Мерседес - бавноразвъртащ се немски пън с много въртящ момент !

ето я колата:
                        https://www.google.bg/search?q=merce...%3B1920%3B1080
                        само че с черни джанти има и титаниеви ауспуси
                        Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:49.

Comment

• 166ката я погледнах защото 159 автоматици има само 4 обяви в цяла България, седани само 2
                          Ще се огледам още малко , след това ще сменям марката то се е видяло.
                          ...

Comment

• Аз с нетърпение чакам да си взема така жадуваната бима.Без значение двигатела,да е бензиняк и да е купе или компакт.Много искам пак да си взема 318is coupe executive ръчна скоростна кутия,но много трудно се намират.Ако трябва ще се ходи и до Белгия,но искам да ми е на паркинга

Comment

166ката я погледнах защото 159 автоматици има само 4 обяви в цяла България, седани само 2
                              Ще се огледам още малко , след това ще сменям марката то се е видяло.
                              всички сме така ... уж сменяме марката ама

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Аз с нетърпение чакам да си взема така жадуваната бима.Без значение двигатела,да е бензиняк и да е купе или компакт.Много искам пак да си взема 318is coupe executiive ръчна скоростна кутия,но много трудно се намират.Ако трябва ще се ходи и до Белгия,но искам да ми е на паркинга
                              е то Белгия не ти е много далеч ако си харесваш Бимер - взимай !

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Аз с нетърпение чакам да си взема така жадуваната бима.Без значение двигатела,да е бензиняк и да е купе или компакт.Много искам пак да си взема 318is coupe executiive ръчна скоростна кутия,но много трудно се намират.Ако трябва ще се ходи и до Белгия,но искам да ми е на паркинга
                              е то Белгия не ти е много далеч ако си харесваш Бимер - взимай

Comment

е то Белгия не ти е много далеч ако си харесваш Бимер - взимай !

За бима направо откачам.Лошото е че като я взема,всичката пара отива само за бензин.По често съм в нея,от колкото в къщи.Бензиностанциите само като ме видят и затварят

Comment

Working...
                                X