Известие

Collapse
No announcement yet.

Volvo S60 2.5 D vs Алфа Ромео 166 2.4 JTD vs BMW 525/530 d

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
    За бима направо откачам.Лошото е че като я взема,всичката пара отива само за бензин.По често съм в нея,от колкото в къщи.Бензиностанциите само като ме видят и затварят
    е голям праз - кво? пазиш кинтите за следващия живот ли?
    абе живейте бе хора бе - веднъж се живее, басимо
    Навремето Валжо Тъпото беше писал - да караш Алфа Ромео ми това на повечето хора не се случва никога в живота - а да кажеш - аз съм карал Алфа - това е завинаги !!! е тва е моя интерпретация на негоото врачанско писмо но смисъла е ясен!
    само да ви припомня че Валжо пише в МР3-ки и без гласни букви
    Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 23:50.

Comment

• Чеки бре, що ме наричаш чудовище от скандинавско народно поверие ?!
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
        е голям праз - кво? пазиш кинтите за следващия живот ли?
        абе живейте бе хора бе - веднъж се живее, басимо
        Навремето Валжо Тъпото беше писал - да караш Алфа Ромео ми това на повечето хора не се случва никога в живота - а да кажеш - аз съм карал Алфа - това е завинаги !!! е тва е моя интерпретация на негоото врачанско писмо но смисъла е ясен!
        само да ви припомня че Валжо пише в МР3-ки и без гласни букви

Прав си,и аз съм на същия принцип,че веднъж се живееКато одъртея,ще си отида на село,там на дунавската равнина, да си гледам старинитеТогава мисля да издам и автобиографичната си книга ,,Живот с 200км/ч,,
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Чеки бре, що ме наричаш чудовище от скандинавско народно поверие ?!
          не си прав - ти самия си народно поверие твоята снимка с циците на очити лично я разпечатаф и я разлепих из клубовете - планета, биад, най, версай и най-вече из: Тигъра (Кюстендил), мамин Колю (Станке ДимитрОв), Джелезото (Перник) и най-убавио - Вреслава (Радомир) та са кат идем там че ни черпават щот ти си една, фактически, плакатна звезда бро

Comment

• От какви коли започнахте, та на какви кошници отидохте.
            Ней ме кефи за АМГ-то. Имаш, ама е на трупчета, защото компресора бил зле. Ганьо, ганьо...
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              От какви коли започнахте, та на какви кошници отидохте.
              Ней ме кефи за АМГ-то. Имаш, ама е на трупчета, защото компресора бил зле. Ганьо, ганьо...
              Ганьо съм аз Тайсън сам аз!

Comment

• Иначе другия понеделник на парка му слагам 8 парчета нови свещи.Рекамби оригинале.После мисля да му направя един тестдрайф.Мисля да го карам в продължение на 300км в диапазона на 200км/ч,да вида дали ще му остиска ангела,или ще роди малки паркчета

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  От какви коли започнахте, та на какви кошници отидохте.
                  Бо, на никого не съм го казвал но ще го пиша тука - АМГ-то ми е опрощение за дълг не ме кефи тая кола искаш ли да ти я продам ? хн?

---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:27 ----------

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                  Иначе другия понеделник на парка му слагам 8 парчета нови свещи.Рекамби оригинале.После мисля да му направя един тестдрайф.Мисля да го карам в продължение на 300км в диапазона на 200км/ч,да вида дали ще му остиска ангела,или ще роди малки паркчета
                  какви Рикамби бре ейййй - Денсо !!! само Денсо пуф а уж не пия вече

Comment

какви Рикамби бре ейййй - Денсо !!! само Денсо пуф а уж не пия вече

Бро,Рекамбито са Ngk.Иначе и аз исках Дензо,ама Рекамбито ги взимам за 70 евро 8-те,а Дензото ми идват на 110 8-те

Comment

Ганьо съм аз Тайсън сам аз!
                      Ооооо....Тигре,Тигре......

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                      Бро,Рекамбито са Ngk.Иначе и аз исках Дензо,ама Рекамбито ги взимам за 70 евро 8-те,а Дензото ми идват на 110 8-те
                      Рикамбито свещите са NGК,но NGK-то не са Рикамби....всъщност Рикамби значи чарколяк....баси,аз съм полиглот.
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                        Аз с нетърпение чакам да си взема така жадуваната бима.Без значение двигатела,да е бензиняк и да е купе или компакт.Много искам пак да си взема 318is coupe executive ръчна скоростна кутия,но много трудно се намират.Ако трябва ще се ходи и до Белгия,но искам да ми е на паркинга
                        Според мен най вървящите баварци са шестаците и харчат колкото жадуваната от теб is-ka.....но ти си знаеш.....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                          Ооооо....Тигре,Тигре......

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Рикамбито свещите са NGК,но NGK-то не са Рикамби....всъщност Рикамби значи чарколяк....баси,аз съм полиглот.

Не знам дали си полиглот,обаче май си полу-идиот.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 159 SW TI-ex
                          Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
                          http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

• Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщение

Не знам дали си полиглот,обаче май си полу-идиот.
                            Грешиш,тотал идиот съм......влацииииии......
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Според мен най вървящите баварци са шестаците и харчат колкото жадуваната от теб is-ka.....но ти си знаеш.....

По принцип си прав,но аз тача първите 6-таци от серията Е36,примерно м50.Да е с климатик,ръчна скоростна кутия и запазена каросерия.Но те се намират още по трудно от is-ките.Климатика,не е желана екстра в Холандия понеже има няма го ползваш точно един месец,и повечето са без климатик.Предполагам може да и се вгради един,ако няма такъв.

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

В Германия,чудно защо климата не е кой знае колко по различен,обаче пък там по трудно ще намериш без климатик отколкото със климатик.Лошото е че там дори и аудита които са с поцинкова каросерия са ръжделници,смятай бима на 23-24 години на какво дередже е.

Comment

Working...
                              X