Пепи, много жалко за колата, беше много хубава. Важното е, че не е имало никой в нея.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бог да я прости моята Алфа!!
Collapse
X
-
Мойте съболезнования Пепи! Идва ми да псувам и викам ма има ли смисъл олигофрените в тая държава са милиони вече и най-лошото е че ние останалите не правим нищо за да си получат заслуженото - за мен за такива си е нужна доживотна щото късмет е че в колата не е цяло семействоА тоя нещастник догодина пак ше се напие и пак същата.
Иначе Пепи не се коси ше ти платят и ше имаш нова любовницаВажното е да сме живи и здрави
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ми здраво съдене трябва, като плати виновния щети, матерялни, пропуснати и хонорара на адвоката, много ще се замисли за следващия път, това е, иначе лошо колега, да имаш късмет със следващатаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Много лошо колега...Аз ако видя така моята недей си боже може и да не го преживея...Горката Алфа как беззащитно си стои и някакъв пиян и залян я помита...Просто нямам думи...
Аз си мисля да я погледнат момчетата в сервиза какви са щетите, може да се окаже не толкова скъп ремонта!
Успех!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
една колежка казва че прекалено много ги обичаме тия коли , което си е така, кои каквото и да казва човек за тебе си е загуба .Дано ти платят застрахователите, както трябва по-хубава и да си земеш и се раздаваш много повече ти пожелавам .
П.С. За лудите тех господ ги пази другите да му мислят лошото е , че обикновенно 2-рите винаги стадат заради първите .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Съболезнования,колега! И все пак е добре,че не си бил в колата.А този "шофиорин" и нагъл бе мамицата им пияна, да го простреляш в капачките малко му е! Дано нямаш много мъки около изплащане на каското. И нали знаеш,че Guilietta вече може да се поръчва...
Comment
-
Съболезнивания и от мене колега,много неприятна случка си преживял,но по-лошот е,че в нашата мила родина тези случаи са обичайна гледна.За Армеец бяха коректни и си платиха щетите по алфата,преди две години и половина след близка среща с един ТИР.No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
-
Малее незнам как не си му изил врата на тоя копе..к.Дано вземеш добри парета да се качиш на още по-хубава,а тоя да не се качи на кола никога повече!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Ужас,и колко е нагъл цървула "ха-нали трябва да се прибера".Ами преди да пиеш мисли как ще се прибираш.Пък и какво толкова му мислите ударът слаб с около 20км нали ви обясни човека.Незнам нямам думи докога трябва да ги търпим тези олигофрени пияни.Добре че няма хора ударени,жалко за хубавата Алфа.Пожелавам ти по-добра да си намериш.Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2
Comment
Comment