Известие

Collapse
No announcement yet.

Бог да я прости моята Алфа!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пууу, тц тц тц тц
    Е затова си осмислих жалкото съществутане и вече 7 месеца не съм карал дори и на половин бира !!

А бе аз направо отказах май май карането...
    за 4 години и половина оня ден гледах километража- 10 000 на 156-цата и не повече от още 10 000 на другите които карам

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
      Малее незнам как не си му изил врата на тоя копе..к.Дано вземеш добри парета да се качиш на още по-хубава,а тоя да не се качи на кола никога повече!!!
      Като реши да ме бие пияния, малко остана да му наброя шутовете в главата ама много бързо се отказа пък и мене ме спряха полицаите, които бяха дошли!
      После пък на единия полицай взе да се репчи и тогава трябваше полицая да възпираме, щото и той кипна ......

Жена ми е в "траур", колата беше за нея.Тя е луд фен на Алфа-Ромео .....то ние така и се запознахме - във форум за Алфа.

Благодаря на всички за добрите думи и за разбирането!!

Comment

Много неприятна случка колега, но най-важното е, че няма пострадали хора. Това пиянде като нищо можеше да погуби, не един а няколко живота. Направо да го утрепеш от бой, пак ще му е малко.
        Армеец са коректни и мисля, че няма да имаш проблем с тях.

Comment

Ма съвсем нормален удар бееее кво толкова? С 25 км се е ударил човека... пффф съвсем нормално... всеки ден се удряме така.... и 1 водка сега проблем ли ще я правим?
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
            Колега, колкото и да си обичаме автомобилите, знай че те си остават купчина ламарина, а човешкия живот е незаменим! Утре ще си с нова Алфа и пак ще гледаш напред! Успех
            Напълно подкрепям и съжалявам за случилото се! Наистина само затвора ще помогне за пиянските истории на повечето псевдо шофери! Този път може да няма жертви но другия! Господа опомнете се и да се вземат мерки навреме! Винаги ли в нашата държавица първо трябва да стане трагедия и после започваме мъдрене на промени в закона и измиване на ръцете!

Лозунгът е да се татуира на челото на този човечец с едната малка водка" НИКОГА ДА НЕ СЯДАМЕ ЗАД ВОЛАНА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ"!!
            Last edited by StarChild; d.m.y г., 14:56.
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Колега, всички те успокояваме, ама всички знаеме как се чувстваш!
              Наскоро и аз изгубих Алфи и сякаш някой откъсна парче от сърцето ми!
              Времето лекува, но спомена и горчилката остава!
              Добре е да си спомняш повече за хубавите моменти и това да определя битието ти!
              Пияния гамен, Господ си го е наказал!
              Гушни си и си целуни жената, после сами ще откриете пътя!
              Вдигам наздравица за вас и отсипвам за алфата!
              Мир на тенекиите и!
              Амин!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:36.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Бааа*ти малоумника! и нагъл на всичкото отгоре. Гледах го днес през деня на новините как лижеше земята, идиота му с идиот. даже се чудих дали е форумна алфичката.
                  Лошото в случая е, че ГО на Опела (ако е имал такава) няма да покрие щетите, а те ще са изискуеми от пияния шофьор. Така или иначе досъдебното прозиводство е започнало, ще се оценят щетите и мизерника ако трябва ще се раздели с някое имущество, за да ти плати.
                  съжалявам и аз за нелепата случка!

sigpic
                  Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                  http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

..... лошото е ,че има много такива като този "човек" ... абе нямаме закони .. това е , пил съм тръгвам с колата ,полицаят ме спира , 5 мин. приказки 20-30 лв. и готово .. а да е закон както в гърция,италия като цяло на вънка ,прасни му 400 лева акт и му земи книжката до 10 дена ако не го плати в затвора .. и да видим дали следващия път пак ще кара пил , че това за мен си е предомишлено убийство ... недай си боже ако имаше някои в колата ?! То това нащо не е държава .. и ний не сме хора ..

По-здрави !
                    Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

Колега.лошо е да ти затрият колата по този начин не че другите са по добри но ако е доказано че шофьоре има алкохол не се надявай която и да е компания да ти изплати щети застраховката автоматично отпада при наличие на алкохол.Сега си хвани един стабилен адвокат и заведи дело за нанесени имуществени щети дори се посъветвай как можеш да искараш максимална облага от този смотаняк дето е седнал зад волана пиян.Стискам палци и ти пожелавам успех да успееш да си купиш пак алфичка .

Comment

Първоначално публикувано от коков Покажи съобщение
                        Колега.лошо е да ти затрият колата по този начин не че другите са по добри но ако е доказано че шофьоре има алкохол не се надявай която и да е компания да ти изплати щети застраховката автоматично отпада при наличие на алкохол.Сега си хвани един стабилен адвокат и заведи дело за нанесени имуществени щети дори се посъветвай как можеш да искараш максимална облага от този смотаняк дето е седнал зад волана пиян.Стискам палци и ти пожелавам успех да успееш да си купиш пак алфичка .
                        Това не е точно така, в конкретния случай застрахователите ще му платят ... а после ще се оправят помежду си, чрез гаранционния фонд или чрез съд на виновния.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

МНооооогоооо отврат, знам кво ти е ... преди година го изпитах... има си тема някъде за прелитащите дипломати на червено и моята съдба .....
                          Дано и застрахователите не те бавят, понеже сега и те ще го съдят съди и ти... и Дано ти изплатят обещетението разумно!
                          Не знам към кои застрахователи си, но за армеец знам че в момента изплащат по малко понеже било криза. И все пак УСПЕХ и споко... ламарините се оправят и купуват, но с човешкия живот не е така !

Comment

Застрахователят по ГО на Опела ще покрие тоталката на Алфата, а после ще съди пияният заради катастрофата в нетрезво състояние и ще си търси парите от него. Ако няма ГО, ще плати Гаранционният фонд и от него отново ще съдят пияндура.
                            Няма да се кахъриш и успех с избора на следващата Алфа
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Нелепа случка

Вероятно, каквото и да кажем на Петър в момента, едва ли ще е особена утеха, но.. може пък да е добре да знае колко хора са съпричастни с връхлетялата го "ситуация".

И да повторя не един от писалите по-горе - важното е, че няма пострадали.
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Нелепа случка

Вероятно, каквото и да кажем на Петър в момента, едва ли ще е особена утеха, но.. може пък да е добре да знае колко хора са съпричастни с връхлетялата го "ситуация".

И да повторя не един от писалите по-горе - важното е, че няма пострадали.
                                Нямам думи да опиша благодарноста си към всички които ме подкрепиха тук във форума!!
                                Желая на всички здраве и късмет!
                                И никога да не изпадат в подобна ситуация!
                                Last edited by Peter_71; d.m.y г., 09:57.

Comment

Working...
                                X