м?
Известие
Collapse
No announcement yet.
имаме ли банкер?
Collapse
X
-
Кажи за какво ти трябва ще питам колеги от института - сега банкери. Ама без да кажеш за какво как да знам кой да питаме - кредитен инспектор, нач отдел банкови услуги, банков счетоводител, шеф на клон , одитор - кой банкер ти трябва , за какво.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
Ще ти дам телефона на една банкерка - мобилна на Райфайзен ( в момента са доста изгодни) - направо ще ти дойде на крака. Аз разбира се ще и се обадя преди това. Реално оскъпяване се смята като си сметнеш всичките вноски + таксите =реално върнати средства-изтеглена сума=цена на кредите.
Не гледай процентите , а искай направо размера на вноската и таксите - тогава сравнявай.
Аз съм теглил от Райфайзен и е много по ефтино и качествено от ДСК. Така ме ядосаха от ДСК, че направо си покрих кредита там с налазателната лихва и изтеглих от Райфайзен.Ако искаш първо виж в сайтовете на банките и сравни вноските с кредитните калкулатори, обикновенно има и телефони и може да се обадиш да питаш там където ти е интересно, както и да питаш за таксите. Условията ги пише по сайтовете-ама пак питай защото се променят. Иначе нямаш грижи - повечето сега дават 10 000 без поръчител
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
мерки кики, още е рано ама може и да идем при девойката
за сега проучвам пазара и ме интересува какво да гледам по банките
щото обикновено интересните неща са с дребен шрифт
========
хъм
а каква е разликата за банката
- 11,5% годишна лихва – при превод на месечната погасителна вноска по сметка в банката
- 12,5% годишна лихва – при вноска на каса/банков превод на месечната погасителна вноскаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтеймерки кики, още е рано ама може и да идем при девойката
Наемодателката на офиса ми в момента, също работи в "Райфайзен-ЦУ" на ул."Гогол", та ако трябва ще пробваме и в нейния клон
Ако те интересува, мога да те заведа и в ТБ "Алианц България" на бул."Христо Ботев" до 5-те кюшета, но там момичето е обикновена служителка, а и самия клон е миниатюрен
Другото което се сещам сега е "ПроКредит", ама там не съм ходил от доста време, а и си погасих кредита преди няколко месеца, та може и да са ме позабравили вече :P
Като решиш да действаш - обаждай се и ще помагамеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтеймерки кики, още е рано ама може и да идем при девойката
========
хъм
а каква е разликата за банката
- 11,5% годишна лихва – при превод на месечната погасителна вноска по сметка в банката
- 12,5% годишна лихва – при вноска на каса/банков превод на месечната погасителна вноска
П.П Тея лихви дето си ги дал са много високи - сега са доста по ниски потребителските-моя е 8.35%-ама не знам дали е защото работодателя има споразумение с няколко банки за преференциални кредити. За жилищен ми дават 6,40%2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
Comment