Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой видял ли е тази обява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какъв е шанса това да е същата кола http://www.mobile.bg/11277274488737803 Вече на малко километри ... Поне на вид са чисти близначки
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Тапицерията, джантите и гумите ми се виждат еднакви , търговците са способни на всичко ама все пак не се знае.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Тапицерията, джантите и гумите ми се виждат еднакви , търговците са способни на всичко ама все пак не се знае.
        На мен пък ми се струва, че се знае, че някой яко ще гризне дръвцето с тая Брера
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Ми то се вижда на първата снимка от ляво има Мерцедес R-класа, на 2-та снимка от ляво има Ауди
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е,и?

Според мен колата е същата.Оставена е в авто къща да се продава.Джамбазина е свалил някой километър и си е сложил някой леФец печалба.Слушал е радио Енерджи докато е снимал Брерата.
            Last edited by kokless; d.m.y г., 23:29.

Comment

хаха на мен ли ми се струва или емблемата вече е избеляла То от многото каране въздуха я е изтрил
              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

IS Auto са закупили от Интерлийз колата, сложили са 10к отгоре и я продават. Сметката е елементарна Така или иначе колата ще бъде купена, IS Auto са си направили сметката, че могат да спечелят между 6-8 хиляди от тази кола с минимални разходи. Лошо нема
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  IS Auto са закупили от Интерлийз колата, сложили са 10к отгоре и я продават. Сметката е елементарна Така или иначе колата ще бъде купена, IS Auto са си направили сметката, че могат да спечелят между 6-8 хиляди от тази кола с минимални разходи. Лошо нема
                  Важното е новият собственик да е щастлив
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Ми то се вижда на първата снимка от ляво има Мерцедес R-класа, на 2-та снимка от ляво има Ауди
                    Защото колата е обърната, на същото място
                    Мерцедеса си е там, просто е от другата страна вече на другите снимки

А колата пише, че има сервизна история.Все пак допреди няма и година е била гаранционна, може да се проследи какво се е случвало с нея до 10.09
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И още интересно съвпадение, обявата за първата(на 300 000+км) изчезна малко преди да се появи "новата". Аз тази Брера съм я гледал когато се продаваше зимата и определено мога да кажа, че не си заслужава и половината от парите...меко казано.
                      П.С. Свидетел съм на точно такава ситуация само че с Клио на 4 години, купено на 400 000км и беше продадено за 22 000км, нов внос, перфектно за доста повече пари.

Comment

И после кво правим-алфите са боклуци
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Aко си направите една сметка, ще излезне, че тая брера трябва да е въртяла по 300тина км всеки ден от годината без изключение, в продължение на 3 години...колко реално ви се струва това?

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Виж малко предисторията на тая кола,доста реално ще излезе
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                              Aко си направите една сметка, ще излезне, че тая брера трябва да е въртяла по 300тина км всеки ден от годината без изключение, в продължение на 3 години...колко реално ви се струва това?
                              Братле ето я същата кола...но тук написано всичко реално за нея
                              http://www.interlease.bg/offer/Alfa-...in-185-hp.html
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Добре, хубаво, ок, ама според вас какъв е шанса някой просто да е чукнал една цифра повече?(Едит, сега видях километража) И все пак...

Я поразгледай малко, нито един от надписите, на врътката на фаровете, на ел-регулацията на седалката не е изтрит...гарантирам ти, че след 320к км тея неща просто им пада боята....освен това пак питам, колко е реално да караш всеки ден по 300км....всеки ден?!Това са страшно много км...аз се скъсвам да карам и пак повече от 50-60.000км на година не навъртам...

Другия вариант е след 2002-ра година салона в алфите да е станал изключително устойчив на износване, след като моя след 210к не е мръднал, а тоя е като нов след 320к

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                                X