Сега влизам от работа. На връщане от Нова по Цариградско малко преди Плиска имаше един Кадет спрян настрани в зеленото между Цариградско и локалното и няколко таксита. 50м по-надолу обаче имаше бордо Alfa Romeo 146 Ti, около което нямаше никого. В ляво нямаше нищо на колата, но се беше килнала напред и надясно и това, което видях едвам от капките в задното огледало беше нещо от типа на: без десен калник - сиреч блъснат. Надявам се ако собственика/чката на колата посещава този форум да е ОК и каквото можем ще помагаме.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цариградско катастрофа
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Няма пострадалиама се размазах като куче
Кадета ме засече а карах много бързо намалих колкото мога ама му влязох отзад. Предна дясна гума висеше буквално. Един господ знае как съм овладял колата. Отивам на църква
Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от mony87Няма пострадалиама се размазах като куче
Кадета ме засече а карах много бързо намалих колкото мога ама му влязох отзад. Предна дясна гума висеше буквално. Един господ знае как съм овладял колата. Отивам на църква
Важното наистина е че нищо ти няма и няма други пострадали, но се надявам това да ти е като обица на ухото!!!98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
леле брато, добре че си жив и здрав, ламарини и другото се прави ...
всичките караме като луди, секи според двигателя си де, и стават и такива работи .....
важното е да сме живи и здрави'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoВладу преброй се и кажи, че ти нема нищо, АМА ВЕДНАГА !Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Приемам всякакви критики. Сам съм си виновен и ЩЕ си взема поука! Надявам се същото да направи и шофиора на кадета. Все пак писаха, че и двамата имаме еднаква вина... Хайде отивам в БулИнс да се оправям със застраховкатаКомпромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Мони87, всеки от нас има по една такава обица на ухото. Някои като мен вече нямат място по главата и почваме на други места да ги редим обиците. Важното е, че няма пострадали. Знам, че не ти е приятно да го чуеш, но наистина поизчакай. Покарай малко повече. Знам какво ти е, но още ти е рано да летиш като пилот изпитател.
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от mony87Приемам всякакви критики. Сам съм си виновен и ЩЕ си взема поука! Надявам се същото да направи и шофиора на кадета. Все пак писаха, че и двамата имаме еднаква вина... Хайде отивам в БулИнс да се оправям със застраховката
Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Аз 5 месеца след като си бях взел шофьорксата книжка се качих на 145QV и сега като се сетя колко глупости съм правил съм благодарен че минах без никакви произшествия. Голям кеф е. Тогава съм се забавлявал много с тази кола но наистина трябва много да се внимава защото има много страшни неща. Въпроса е да се остава само с поражения по ламарините! Със здраве и умнатаXTruck
Comment
-
Safety car-a дебне за всичко!
Аз всяка вечер като се прибирам не падам под 130 до светофара на орлите, но снощи просто реших, че няма да е така...иначе както Пандо каза...тия 145-ци какво са видяли. Ако моята можеше да говори съм сигурен, че щеше да отиде до КАТ и да каже "Аз повече не искам да съм QV-то на ShoxXx!!!"
Comment
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioАз 5 месеца след като си бях взел шофьорксата книжка се качих на 145QV...и я вземах заедно с книжката
К'ви критики, к'ви пет лева ? Важното е да си жив и здрав, а ламарини се изправят... сега може, да я направят и да стане по добре... кой знаеНастоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
аз карах на около 200-300метра зад мони87....видимостта не беше хубава...но видях как някаква кола се върти на врати
помислих че е алфата....но се оказа невинен таксиджия който се е движел в най-дясна лента с не повече от 70км/ч....и опела след удара в алфата е треснал такситои го е обърнал...
едвам извадихме човека...таксито стоеше на лявата си страна...десните врати не можах да ги отворя....но багажника успях....колата имаше газова......
Добре че всички са добре!На таксито му трябва една кофа кит и става нов внос...
алфата е по-зле
а опела да го д*ха
Comment
Comment