Известие

Collapse
No announcement yet.

Цариградско катастрофа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цариградско катастрофа

Сега влизам от работа. На връщане от Нова по Цариградско малко преди Плиска имаше един Кадет спрян настрани в зеленото между Цариградско и локалното и няколко таксита. 50м по-надолу обаче имаше бордо Alfa Romeo 146 Ti, около което нямаше никого. В ляво нямаше нищо на колата, но се беше килнала напред и надясно и това, което видях едвам от капките в задното огледало беше нещо от типа на: без десен калник - сиреч блъснат. Надявам се ако собственика/чката на колата посещава този форум да е ОК и каквото можем ще помагаме.
    www.facebook.com/workshox

Владу преброй се и кажи, че ти нема нищо, АМА ВЕДНАГА !
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Няма пострадали ама се размазах като куче Кадета ме засече а карах много бързо намалих колкото мога ама му влязох отзад. Предна дясна гума висеше буквално. Един господ знае как съм овладял колата. Отивам на църква
      Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
      Fiat Brava JTD

Comment

добре че няма пострадали.......
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от mony87
          Няма пострадали ама се размазах като куче Кадета ме засече а карах много бързо намалих колкото мога ама му влязох отзад. Предна дясна гума висеше буквално. Един господ знае как съм овладял колата. Отивам на църква
          Абе колега да не ти звучи досадно ама все пак си направи сметка от колко време имаш книжка, колко ти е бърза колата и как я караш в мокро време.

Важното наистина е че нищо ти няма и няма други пострадали, но се надявам това да ти е като обица на ухото!!!
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Наистина евала на момчето че си призна за бързото каране, повечето хора не го правят, а тези, които имат бързи коли и карат бавно по цариградско са малко
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

леле брато, добре че си жив и здрав, ламарини и другото се прави ...

всичките караме като луди, секи според двигателя си де, и стават и такива работи .....

важното е да сме живи и здрави
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                Владу преброй се и кажи, че ти нема нищо, АМА ВЕДНАГА !
                ми не съм аз ... радвам се, че колегата е здрав ... и да не се случва на никого повече.
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Приемам всякакви критики. Сам съм си виновен и ЩЕ си взема поука! Надявам се същото да направи и шофиора на кадета. Все пак писаха, че и двамата имаме еднаква вина... Хайде отивам в БулИнс да се оправям със застраховката
                  Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                  Fiat Brava JTD

Comment

Мони87, всеки от нас има по една такава обица на ухото. Някои като мен вече нямат място по главата и почваме на други места да ги редим обиците . Важното е, че няма пострадали. Знам, че не ти е приятно да го чуеш, но наистина поизчакай. Покарай малко повече. Знам какво ти е, но още ти е рано да летиш като пилот изпитател.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от mony87
                      Приемам всякакви критики. Сам съм си виновен и ЩЕ си взема поука! Надявам се същото да направи и шофиора на кадета. Все пак писаха, че и двамата имаме еднаква вина... Хайде отивам в БулИнс да се оправям със застраховката
                      ква вина, кви критики ... живей си живота, карай си колата ...
                      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Аз 5 месеца след като си бях взел шофьорксата книжка се качих на 145QV и сега като се сетя колко глупости съм правил съм благодарен че минах без никакви произшествия. Голям кеф е. Тогава съм се забавлявал много с тази кола но наистина трябва много да се внимава защото има много страшни неща. Въпроса е да се остава само с поражения по ламарините! Със здраве и умната
                        XTruck

Comment

Safety car-a дебне за всичко!
                          Аз всяка вечер като се прибирам не падам под 130 до светофара на орлите, но снощи просто реших, че няма да е така...иначе както Пандо каза...тия 145-ци какво са видяли. Ако моята можеше да говори съм сигурен, че щеше да отиде до КАТ и да каже "Аз повече не искам да съм QV-то на ShoxXx!!!"
                          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                            Аз 5 месеца след като си бях взел шофьорксата книжка се качих на 145QV...
                            На мен па QV ми е първа кола и я вземах заедно с книжката

К'ви критики, к'ви пет лева ? Важното е да си жив и здрав, а ламарини се изправят... сега може, да я направят и да стане по добре... кой знае
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

аз карах на около 200-300метра зад мони87....видимостта не беше хубава...но видях как някаква кола се върти на врати
                              помислих че е алфата....но се оказа невинен таксиджия който се е движел в най-дясна лента с не повече от 70км/ч....и опела след удара в алфата е треснал таксито и го е обърнал...
                              едвам извадихме човека...таксито стоеше на лявата си страна...десните врати не можах да ги отворя....но багажника успях....колата имаше газова......

Добре че всички са добре!На таксито му трябва една кофа кит и става нов внос...
                              алфата е по-зле
                              а опела да го д*ха

Comment

Working...
                              X