Колеги, в последния епизод на "Стъклен дом" се появи нова звезда. Алфа Ромео 156-бордо. Дано участието не е само епизодично.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нова звезда в българското кино
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеКолеги, в последния епизод на "Стъклен дом" се появи нова звезда. Алфа Ромео 156-бордо. Дано участието не е само епизодично.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
-
Емблемата й беше замъглена, а иначе споменаха името на марката!?Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщениеЕмблемата й беше замъглена
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеТова ми беше много странноAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеКолеги, в последния епизод на "Стъклен дом" се появи нова звезда. Алфа Ромео 156-бордо. Дано участието не е само епизодично.Ако ще я дават пак , бих почнал да гледам сериала
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСакън, да не стане реклама..
да и като почнат едни продажби ще почнат се купуват и нови и стари алфиЩе подбият цената на голфу и ще настъпи края на света
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Всяка телевизия си има рекламен отдел на който тва му е работата, по цял ден да гледат кой какво рекламира в продукциите. Не е само при нас тая работа със замагляването. Иначе алфата беше доста изстрадала, като нищо в някои друг епизод да я фърлят в някоя пропаст33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеВ днешния епизод я дадоха пак. В цели 2 сцени. Мисля че е бензинка.
Comment
-
Мдам номера и беше СА 4946 НН бензин е то е ясно, но едно не ми е ясно защо винаги като дават Алфа по телевизора и все е вдигнат капака и!!!
Тук в този филм, на рекламата на м-тел 155-цата беше на пътна помощ! Преди бяхме коментирали и в поп фолк клипа на Силвия как Спайдъра я оставя насред пътяПосле на песента на Димана GTV-то в сервиз го дават...
Абе нямам думи156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМдам номера и беше СА 4946 НН бензин е то е ясно, но едно не ми е ясно защо винаги като дават Алфа по телевизора и все е вдигнат капака и!!!
Тук в този филм, на рекламата на м-тел 155-цата беше на пътна помощ! Преди бяхме коментирали и в поп фолк клипа на Силвия как Спайдъра я оставя насред пътяПосле на песента на Димана GTV-то в сервиз го дават...
Абе нямам думиMitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениесигурно за да и проверят маслото.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment