Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАК пътен възел "Качица" В.Търново от другата седмица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПАК пътен възел "Качица" В.Търново от другата седмица

колеги, който минава през града от 10-ти май да има едно на ум. затваря се кръстовището на практикер и ситуацията става още по-интересна. официално маршрута е насочен през тесни улички от където ще трябва да минава и градския транспорт, така че най-добрия вариант за преминаване е през квартал чолаковци или в краен случай през града. пускам и официалната схема /която незнайно защо не е ориентирана правилно/. както се казва - добре дошли скъпи гости
    Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
    точка

Ако това е възела при техникума Попов - там беше затворено и разбито още като минавахме за Елена... а през Чолаковци е бетер офроуд... пробвахме на връщане.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

не ,това е кръстовището на магистрална и краков . в никакъв случай не минавайте по официалния маршрут. ул. славянска е много стръмна и ще си оставите съединителите и нервите горе на светофара където пък е пожарната и го изключват за да влязат в движението. улици ниш и велики преслав пък са квартални а и там е входа на бърза помощ. по-добре през центъра.
      Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
      точка

Comment

Вместо да се оправя ще става по-зле хм

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Вместо да се оправя ще става по-зле хм
          Меко казано движението ще стане отврат Дано поне го направят по-бързо , то е ясно , че няма да е качествено колкото и да чакаме
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Аа бързо ще стане,бързо,найййй-много до нова година
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Преди няколко месеца идвах във ВТ по работа имах GPS И си викам кво ще гледам гугъл мапс и така на татък той GPS Ще ме води. Да ама тръгвам от София влизам във ВТ и някакво кръгово по пътя който ми показва GPS-a Улицата затворена с някакви тръби.

Валеше и лек дъждец та всички дупки пълни до-горе. Въртя из града все ме забива в това кръстовище обиколих града 2 пъти.

Питам пешеходец на къде един казва едно друг друго трети пък съвсем различно.

Най-много ме издразни като спра на пътя пусна аварините и питам пешеходец нито е натоварена улицата нищо пък който мине свирка та си ебе майката.

Стана късно даже Царевец не можах да разгледам.

Преди товапък по пътя мирише на Лайна ама как си трябва. Помислих, че свинарник нещо има, да се беше изпуснал някой в колата ОК, да отвори прозорец човек, ама то не се траеше. Отварям прозореца и като ме одари една смрад ужас. Имаше тир зад камиона и беше супер ситуациата. Нали и валеше и гюбрето течеше буквално от камиона абе...

После във ВТ се въртях 100 пъти и пак срещтнах камиона.

Разочеровах се тотално
              Last edited by The_Game; d.m.y г., 21:11.
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

phone!!!

Тия телефони за взаимопомощ за кво са???
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

нищо ново под слънцето в и около Търново. и както винаги си умирам от смях, като им гледам сеира..добре, че следващото ходене там е за връчването на дипломите.
                  -има нещо объркано в този град, но дали са виновни само от местната власт, не знам. когато мутрите управляват града, така ще е.. да не говорим, че това кръгово, което го изср*ха там, няма никакъв смисъл и всички псуват че 3 години измъчиха целия град за това ла*но.. Здраве да е!

sigpic
                  Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                  http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Е нагалсиха ни вече, доволни ще останем. С тези променени предимства по кръстовищата ще се отвори работа за застрахователи и тенекеджии. Пък кат станат тез кръгови.... свят ще ни се завие.

Comment

мдааа, явно и този хубав град ще бъде доволно "оакан". А беше толкова хубав в периода '92-а - '98-а...
                      Тогава "Качица" си беше наред, какво не им харесва на сегашните управници, не ми е много ясно.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първо не се казва "управници" а мошенници,и Второ не,че не им харесва,ми някой лев тряя се сгъне
                        2011 Giulietta MA-ex
                        1995 155 1.8 TS 8V
                        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                          Първо не се казва "управници" а мошенници,и Второ не,че не им харесва,ми някой лев тряя се сгъне
                          Това е цялата истина

Като знам с тези пари от Качица как хубаво щеше да се асвалтира града .... А преди му нямаше нищо на кръстовището . Когато бях с учебната и съм имал проблем само на едно място първият път , поради липса на маркировка . Та сега с този отклонен трафик през Чолаковци май и друга беля ще си доведем , ако някой е забелязал как се клати моста от тировете преди Ромпетрол
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Аз , аз ! Редовно го усещам тоя мост
                            А тоя пътен възел е тотално недоразумение ... ще стане някакъв ад сега
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Абе то кръгово по принцип винаги е по-хубаво от светофар, по лесно минава трафика през него и прави по-малко задръстване, ама това малкото кръгово на качица, дето вече е завършено като гледам кво е - вместо да го направят малко по-широко те го направили лента и половина, и в центъра, около островчето един кръгов ТРОТОАР с ширина около 5 метра, тва с изключение пред хеброс сигурно е най-широкия тротоар в града Сега някой ако може да ми обясни тоя тротоар за кво е там и кви пешеходци ше пресекат кръговото за да идат да се разхождат в кръг, че май нещо не схващам Не знам аз ли нещо, те ли нещо... Ама явно е имало за усвояване пари за плочки Да не говорим че наклона му е малко като на тракийска могила
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                              X