Известие

Collapse
No announcement yet.

Казусче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Казусче

Здравейте колеги, имам едно питане, та на въпроса - има една Джулиета 2.0 в доста читаво здраве /и почти за без пари/, но за нещастие колата се води БРАКУВАНА - това ми каза собственика и. Иначе колата си има всичко /е с изключение на гърнета де/ Изгнило почти няма, изключая малко ръждица тук-там, салона е добре запазен, оригинални алуминиеви джанти, от ДВГ никъде не тече масло /ако това може да е фактор де/ спирачки, съединител и т.н. са си ОК - а бе направо плаче за възстановяване а и си заслужава според мен, обаче до колкото разбрах бракувана кола не може да бъде върната в движение, обаче единственото което ми идва на ум е купуване на регистрация /ама там работата е сложна/
    Та въпроса е : И кво правим сега? Идеи?
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Защо пък да не може? Аз мисля че само трябва да мине преглед. Ще проверя пак в законите и ще ти пиша.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

най-добре провери в КАТ по регистрация на колата

и колата е бракувана или само е спряна от движение и с върнати номера и талон

защото от скоро наистина е забранено възстановяването на бракувани автомобили

Comment

100% е бракувана, не е просто спряна от движение
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

ами единственното което мога да ти дам като съвет е да провериш следното

купуваш една жулиета с регистрация
          след което с договор(не трябва да е нотариален) купуваш от дракуваната купето и двигателя и ги слагаш на тази с регистрацията
          като се минава през Технотест и КАТ

но трябва да провериш дали може да смениш едновременно купето и двигателя, за това най-добре в КАТ да питаш

Comment

Мисля,че можеш да минеш просто на преглед през Технотест и от там ти издават документ,че колата е в норма и може да се регистрира за движение по пътищата,но трябва наистина да е изправна,защото се заяждат и гледат под лупа по-старите или нестандартни автомобили
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Working...
            X