Известие

Collapse
No announcement yet.

Дупките в София -- РЕШЕНИЕ!!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами все си мисля че с няколко телефонни разговора насочени към съответната община ще имате отговор на въпроса.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Точно че е сериозна кака и искам да разбера за провинцията какъв е номера или институцията, която отговаря за това?
      Надявам се, че всеки от нас може да потърси въпросната информация и да я сподели.
      Аз също ще опитам

Почистих - нека запазим темата стегната.

Имаме си достатъчно от онези за разтоварване
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Ами все си мисля че с няколко телефонни разговора насочени към съответната община ще имате отговор на въпроса.
        Забрави в малките общини някой да ти обърне внимание, за каквото и да било...тук още като преди 20г. а именно наши и ваши...
        Пуснах един e-mail и ще видим какво ще ми отговорят по въпроса!
        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:51.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Преди малко звъннах да сигнализирам за отвратителния кратер, образувал се на десния завой от бул. Овча купел към ул. Народно хоро (посоката, в която центърът остава в гръб).

Да видим дали и кога (ако изобщо) реагират.
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Темата ще остане актуална, поне докато има нужда от нея.
            Когато не може да разчиташ винаги и навсякъде някой да се самосезира, няма лошо да имаш вариант да го направиш.

Даже обмислям вариант да я бодна като важна
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Точно гражданското общество сигнализира като установи нередност, овчата купчина поданици трае и чака някой да се самосезира.
              Стига популизъм...

А темата трябва да е важна.
              Дори на 1 колега да спести ремонта на колата, защото някой преди него е направил нещо ... все ще е полза.
              Дори 2 ма да научи да реагират, още повече.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

аз подадох сигнал за дупки пред митницата в суходол,да видим кога ще реагират
                алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                алфа ромео 164 2.0тс -на части
                нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                sigpic

Comment

Аз ги чакам вече втори месец, ама йок. Два пъти звънях и обещаха да проверят, ама може да са забравили. А и изборите минаха...
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                    аз подадох сигнал за дупки пред митницата в суходол,да видим кога ще реагират
                    оправиха ги
                    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                    алфа ромео 164 2.0тс -на части
                    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                    sigpic

Comment

То всичко се оправя рано или късно, но у нас повечето неща късничко се вършат ...

Comment

а сега след снеговете какви дупчици са се отворили при нас..

Comment

Не знам, ама около нас доста е поразбито. Преди месец асфалтираха една къса отсечка и дотам.

Comment

Първоначално публикувано от romeo25 Покажи съобщение
                            Не знам, ама около нас доста е поразбито. Преди месец асфалтираха една къса отсечка и дотам.
                            Пускай сигнали...Аз до сега за каквото и да съм сигнализирал, винаги е имало ефект Еее понякога по-късно, но то времето си тече дори и когато бездействаме...
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Жалко, че в Община Варна не действат по този начин.Вместо това ти отговарят с културно писмо с тук,таме налични правописни грешки написано от някой стажант, в което ти обесняват, че в бюджета за следващата година е заложен ремонт точно на въпросния участък за който ти пишеш.За съжаление обаче тази година не можело да стане ремонт тъй като поради икон. криза нямало предвидени в бюджета пари.....без коментар...София си е София-столица и всичко останало е оставено на произвола ако ще и 100 граждански обществени организации да има само ще си лаем и ще ни показват по ТВ-как блокираме булеварда пред община Варна и след това едно голямо нищо.
                              Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                              Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

В цялата страна положението е трагично
                                Last edited by granorana; d.m.y г., 22:44.
                                метални врати, решетки

Comment

Working...
                                X