Ами все си мисля че с няколко телефонни разговора насочени към съответната община ще имате отговор на въпроса.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дупките в София -- РЕШЕНИЕ!!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТочно че е сериозна кака и искам да разбера за провинцията какъв е номера или институцията, която отговаря за това?
Аз също ще опитам
Почистих - нека запазим темата стегната.
Имаме си достатъчно от онези за разтоварване
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеАми все си мисля че с няколко телефонни разговора насочени към съответната община ще имате отговор на въпроса.
Пуснах един e-mail и ще видим какво ще ми отговорят по въпроса!Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:51.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Точно гражданското общество сигнализира като установи нередност, овчата купчина поданици трае и чака някой да се самосезира.
Стига популизъм...
А темата трябва да е важна.
Дори на 1 колега да спести ремонта на колата, защото някой преди него е направил нещо ... все ще е полза.
Дори 2 ма да научи да реагират, още повече.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениеаз подадох сигнал за дупки пред митницата в суходол,да видим кога ще реагираталфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от romeo25 Покажи съобщениеНе знам, ама около нас доста е поразбито. Преди месец асфалтираха една къса отсечка и дотам.Еее понякога по-късно, но то времето си тече дори и когато бездействаме...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Жалко, че в Община Варна не действат по този начин.Вместо това ти отговарят с културно писмо с тук,таме налични правописни грешки написано от някой стажант, в което ти обесняват, че в бюджета за следващата година е заложен ремонт точно на въпросния участък за който ти пишеш.За съжаление обаче тази година не можело да стане ремонт тъй като поради икон. криза нямало предвидени в бюджета пари.....без коментар...София си е София-столица и всичко останало е оставено на произвола ако ще и 100 граждански обществени организации да има само ще си лаем и ще ни показват по ТВ-как блокираме булеварда пред община Варна и след това едно голямо нищо.Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
Comment