Известие

Collapse
No announcement yet.

БЛАГОДАРНОСТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• БЛАГОДАРНОСТ

Искам да благодаря на ФЕРАРИСТ и целия му екип затова, че бачкаха до късно и ми подмениха цялата ходова част(на полиуретан).Стана като чисто нова.И специална благодарност на to6ko и vegatta и цялата група от Пазарджик затова, че се отзоваха,когато 156цата на Старозагорската магистрала и последва 130км дърпане до сервиза им...Ще видим утре к'ви ги е надробила мойта...
    ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

За пореден път се обеждавам , че у нашо форум е пълно с пичови
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от dudeslav Покажи съобщение
      Искам да благодаря на ФЕРАРИСТ и целия му екип затова, че бачкаха до късно и ми подмениха цялата ходова част(на полиуретан).Стана като чисто нова.И специална благодарност на to6ko и vegatta и цялата група от Пазарджик затова, че се отзоваха,когато 156цата на Старозагорската магистрала и последва 130км дърпане до сервиза им...Ще видим утре к'ви ги е надробила мойта...
      Пазарджишката бригада -трябва да се прекръсти на Пътна Помощ.
      Живи и здрави да са момчетата ,че са ти помогнали и на мен помогнаха - евала да илядат.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

И аз имам да черпя Ферариста, задето ми подари 2 рефлектора и част от фарове, когато правих първия комплект фарове с лупи.

Също искам да благодаря на и на pininfarina, задето ми донесе разни неща които си бях поръчал за колата от един друг колега от Бургас.

Също и на колегата slav40, който обеща да ми прати тия дни един болт за каляската.

Също и на колегата fiatfen, който доста услуги ми е свършил в сервиза си.

Наистина е пълно с пичове във форума. ЕВАЛА!!!
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Много хубаво

А също така хубаво е, че има хора, които оценяват направеното им добро
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Браво на момчетата!
            За пореден път доказват,колкото добри хора са
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Пазарджишката бригада -трябва да се прекръсти на Пътна Помощ.
              Живи и здрави да са момчетата ,че са ти помогнали и на мен помогнаха - евала да илядат.
              И аз искам да похваля момчетата от Пазарджик.И на мен ми помогнаха -БРАВО МОМЧЕТА,ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ.
              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
              0898463130-Румен

Comment

Working...
              X