Известие

Collapse
No announcement yet.

Стюарди за Алфа Драг Дей

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стюарди за Алфа Драг Дей

Колеги, нуждаем се от вашата помощ за безопасното и нормално протичане на Алфа драг дей "Сапарева Баня" 2010. Нужни са ни няколко човека (около десет) за стюарди на мероприятието. Нека всеки, който е готов да жертва един ден от почивката си в името на безопасността и е съпричастен с мероприятията на Клуб Алфа Ромео България да се свърже с мен. Благодаря предварително на отзовалите се!

ПП. Желателно е записалите се да бъдат на пистата в 0900 ч. на 22.05.2010 г.
    Last edited by MrX; d.m.y г., 14:25.

Ако ме откараш до там- на линия съм!
    Държа на псувни, бой и слънце!
    Стига да има студена бира!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Приемаме и стюардеси!

Comment

Ако не сте намерили още мога да запълня една бройка.
        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
          Ако не сте намерили още мога да запълня една бройка.
          Добре дошъл си!

Comment

само едно л.с,ако може малко разяснение(какво се иска от мен и в колко часа трябва да съм там)
            благодаря

Comment

Наистина няма да е лошо да се пусне малко повече информация със задълженията, които ще имат стюардите.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Наистина няма да е лошо да се пусне малко повече информация със задълженията, които ще имат стюардите.
                ...както и краен срок за записване, защото аз имам желание, но мога четвъртък да кажа със сигурност.

Comment

осигурен ли е транспорта на стюардите до там?
                  Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Ако има желаищи,мога да взема някой от Дупница до пистата,да речем към 8 часа

Comment

Стюардите ще осъществяват организацията за движение по пистата - автомобили и пешеходци, ще следят за безопасността на публиката, ще следят правилно ли се изпълняват указанията към участниците в състезанието. Или общо казано ще следят за реда на трасето, "трибуните", сервизната зона и паркинга за посетители.

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                      осигурен ли е транспорта на стюардите до там?
                      За транспорт ще трябва да се координират с колегите, които са решили да посетят мероприятието.

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        Колеги, нуждаем се от вашата помощ за безопасното и нормално протичане на Алфа драг дей "Сапарева Баня" 2010. Нужни са ни няколко човека (около десет) за стюарди на мероприятието. Нека всеки, който е готов да жертва един ден от почивката си в името на безопасността и е съпричастен с мероприятията на Клуб Алфа Ромео България да се свърже с мен. Благодаря предварително на отзовалите се!

ПП. Желателно е записалите се да бъдат на пистата в 0900 ч. на 22.05.2010 г.
                        Пиши ме и мене.
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

И аз мога да бъда сред стюардите. Само моля на Л.С. какво следва - нещо трябва ли да попълвам, екипировка и т.н. Ще се постарая до 8:30 да съм на пистата.

Предлагам и да се организираме няколко човека с една кола от София, ако има желаещи пак на Л.С.

Comment

А нещо като краен срок за желаещите има ли? Защото ми се идва и нямам нищо против да съм от стюардите, но пък ще съм ориентиран дали ще мога чак към края на седмицата.
                            Btw ако хвърлите и малко яснота по отношение на мащабността на събитието няма да е зле. Брой участници например, че да не се окаже, че ще дойдат 2-3 форумни бегачки и ще гледаме само тях цял ден
                            Last edited by detelazurno; d.m.y г., 15:31.
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

А нещо като краен срок за желаещите има ли? Защото ми се идва и нямам нищо против да съм от стюардите, но пък ще съм ориентиран дали ще мога чак към края на седмицата.
                              Btw ако хвърлите и малко яснота по отношение на мащабността на събитието няма да е зле. Брой участници например, че да не се окаже, че ще дойдат 2-3 форумни бегачки и ще гледаме само тях цял ден
                              Краен срок - 22.05.2010 0900 ч.

Comment

Working...
                              X