Известие

Collapse
No announcement yet.

ГОЛФЪТ-Философия и начин на мислене.Начин на живот.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вируса искаше да поразсъждаваме, върху философията на човечеца, седнал от москвича на голфчето и заспал на него от десетилетие, че и повече!
    В една друга тема, с Бобо се дърлехме и каза една много добра мисъл. Цитирам по памет:
    Това колко коня е колата е едно, а съвсем друго, колко се пъне, задкормилното устройство!
    Точно за това пънене говорим.
    Иначе някой беше си сложил в подписа, че:
    Алфаджии и голфаджии са от един дол дренки!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Вируса искаше да поразсъждаваме, върху философията на човечеца, седнал от москвича на голфчето и заспал на него от десетилетие, че и повече!
      В една друга тема, с Бобо се дърлехме и каза една много добра мисъл. Цитирам по памет:
      Това колко коня е колата е едно, а съвсем друго, колко се пъне, задкормилното устройство!
      Точно за това пънене говорим.

уф много се отдаличихме от темата на колегата, за което съжалявам..
      Ама подписа е бил правилен.. и това което исках да кажа в първият пост... ако си селяндур от класа и в еС класа да си пак си оставаш такъв
      (Примери по нашите родни пътища ... всяка 5та кола ...жалко)
      156,2.0,2000

Comment

......
        Съгласен съм, лично съм се убедил, откакто карам Алфата...

П.П. Има ли еквивалент на Алфист в Гоуф-речника?
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

До манталитета на шофьора е - не е до колата. В последно време забелязвам даже, че хора закупили си старо БМВ са по опасни, не е виновна колата а манталитета на хората.
          Иначе може би е съвпадение ама имам ударче отзад от Голф когато бях с 145-цата и още едно серьозно ударче отзад от Пасат (1991г.) когато бях с 156 цата.( е то тогава ни събра три коли де чакахме си на светофар) И в двата случая бях спрял, не съм се движел пред тях а спрял поне 30 секунди преди въобще да се появят в огледалото. Не знам защо така си надценяват колите и възможностите им за спиране.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

На баща ми Голф 3 та има много по-голям ход на педала на спирачките до пълно блокиране на колелата от колкото Алфите ми, дали това няма общо в случая?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Общо има пътната инфраструктура в Сандански!!Не може от първокласен път за да влезеш в града да няма разширение на платното и лента за престрояване наляво.Само от две места може да се влезе в този град и е кошмар!Ако срещу вас идат товарни коли,там става опашка и налага и вие да направите отзад опашка с предпоставки за ПТП.Същата ситуация е и на отклонението за въпросното с.Лешница.Докато чаках КАТ,още 5 катастрофи щяха да станат на същото място.Искам да питам отговорните лица дали са излизали досега от Сандански по време на безсмисленото си молекулярно живуркане.
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                Общо има пътната инфраструктура в Сандански!!Не може от първокласен път за да влезеш в града да няма разширение на платното и лента за престрояване наляво.Само от две места може да се влезе в този град и е кошмар!...
                Абсолютно вярно. Дано по-скоро построят магистрала.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Аз съм въпросното лице

Това седи в подписа ми именно заради такива теми/ изказвания/ твърдения, относно термина "голфаджия". По улиците и пътищата на България съм виждал шофьори идиоти и "селски тунинг" със всякакви автомобили. Всекидневно виждам и доста колегиални и спокойни шофьори, не само с голфове, ами и с лъскави мерцедеси/ лексуси и т.н.

Също така няма много връзка между това как караш и какъв човек си. Имам двама приятели (с Фиати Браво и двамата), които на пътя са истински джигити. Въпреки това, те са изключително свестни и точни. Имам един друг приятел, преди също караше Браво, после Ауди А3 - е тоя и преди и сега все си е бил измекяр. Така че като ви засече някой, веднага си съставяте мнение за човека (най-лошото възможно), но к'ва е гаранцията то да е вярно?
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Съгласаен!
                    Аз всеки ден пътувам по дестинацията Перник-през бучинските дупки-околомръсното -Костинброд.По принцип сме едни и същи коли сутрин и вечер.Там както и да караш, времето е едно и също.За това и всички се движат с една толерантност и търпимост.
                    Всички с изключение на два мерцедеса, едно пежо 406 и два пикапа.
                    В групата има и четри голфчета, карани от млади момчета и съм ги засичал да карат съвсем като голфари, но виж тука са си съвсем наред.
                    В една стара тема защитих точно тия момчета, защото ги разбирам.
                    Горепосочените ибрикчии, до един са дърти като мене шкембари, които си мислят , че е достатъчно да си плешив и мазен шопар и всичко да ти е позволено.
                    Нищо не е такова, каквото изглежда!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Много състезатели се навъдиха и по нашия краи.Вижте какво се получава при комбинация от бърз турбо автомобил,слаба задкормилна уредба и 200 км/ч.
                      Attached Files
                      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                      X