Колеги, колко време след сключване на договора за покупко-продажба на автомобил трябва да се мине през КАТ някой да помни?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Време между покупка при нотариус и регистрация в КАТ
Collapse
X
-
-
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеВ КАТ може да отидеш когато ти е кеф. Глобата е 50 кинта с фиш.Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСпоред горчилката в кафето може да стигне и до 100лв. - пример от преди месец166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеКакъв запор?Защо трябва да се бърза?Какво значи рискова кола?Интересно ми е, за това питам!
прехвърляш и ти е мирна главата, сега чаканията в кат не са толкова безумни, макс 1/2 ден за СофияАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от XmanА ако закъснееш в общината? /на жена ми Фиата втора година се кара само с регистрацията в КАТ/. Извинявам се за спама
НО това е по принцип - много хора са закъснявали и не е имало глоба, както и много хора са си плащали като поповеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеако колата е обявена за открадната, ако е запорирана заради участие в птп, ако е запорирана (или както там се казва) като движим имот от съда заради производство върху собственика или някакви други с цел вземания от държавата или дела от други лица срещу собственика
прехвърляш и ти е мирна главата, сега чаканията в кат не са толкова безумни, макс 1/2 ден за СофияИмал съм такъв, след ПТП.Интересно ми е Nikiboy какво има предвид, не видях в темата да се споменава някакъв проблем, за това.
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment