Известие
Collapse
No announcement yet.
СБОГОМ ДИО !!!
Collapse
X
-
Една от емблемите на рока. Хората от мойто поколение израснаха с такива като него.Хубавото е, че гласът му ще остане винаги с нас.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Сутринта слушах почти на макс диск на Дио в колата без да подозирам...
Дакела ми е кръстен на него.
Рони имаше отношение към българската публика.
Много неприятна новина е.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Голям певец,почивай в мир.Още помня детството ми,когато майка ми донесе от СССР/все още/ една плоча на Дио,и аз не спирах да я слушам.Мир на праха муFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Такъв голям човек като Рони Джеймс Дио, не може никога да напусне този свят, защото неговите песни, изпълнени по уникален и велик начин и преминали през Еlf, Rainbow, Black Sabbath и Dio, ще звучат вечно.
Неговата музика е белязала трайно и неотменимо развитието на рок музиката от началото на 70-те години до днес.
За мен това е един от най-великите гласове в рок музиката.
Няма да забравя '98г, когато за първи път бях на негов концерт в НДК, как излезе със съвсем дребен ръст и семпли дрешки, а като запя, просто публиката подскочи и онемя, а залата се разцепи на две от невероятния глас, с който ни омагьоса Дио.
Рони Джеймс Дио е Велик и Голям музикант, който винаги ще остане в душите и сърцата ни с покъртителната музика, която е направил за рока .
Почивай в мир ..
Elf - Crosseyed Mary
Dio-Mistreated from Rainbow on Stage
Black Sabbath - Die Young
Dio - We RockLast edited by milenamr; d.m.y г., 14:52.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
-
Много тъжна новина. Загубихме невероятен талант.
Comment
Comment