Мир на душата му.
Известие
Collapse
No announcement yet.
СБОГОМ ДИО !!!
Collapse
X
-
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Ужасно.
Не е честно егати....
Преди 22 години в далечната 1988 Балкантон издадоха ето тази плоча:
Тогава бях още глупав 13 годишен бастун с промито мозъче.... Още си спомням как класната ми ръководителка в час на класния ни беше дръпнала лекция за "изродите метъли"... как се напивали в .... как били трошали , пребивали и убивали.
А един приятел я беше набарал тази плоча и я слушахме до побъркване. А по-късно разбрах че това било метъл.
Какви времена бяха само.
И въпреки цялото това време винаги съм го обичал. Този човек промени живота ми. Може би щях да обикна тази музика с някоя друга група след половин или една година, но така стана че всичко започна с него.
Почивай в мир Рони.Last edited by pr_00f; d.m.y г., 19:59.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение...
Единственото, което мога да кажа сега, със стиснато от кофти чувства гърло, е "Поклон пред всичко, което направи за нас, Рони ! Винаги ще бъдеш на почит сред нас !"
Comment
-
Отиде си един смъртен човек, оставил безсмъртна музика. Каквото и да кажем, няма да го върнем, затова нека по-добре да послушаме някое от неговите парчета ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеОтиде си един смъртен човек, оставил безсмъртна музика. Каквото и да кажем, няма да го върнем, затова нека по-добре да послушаме някое от неговите парчета ...
Рони Джеймс Дио е явление, което остави траен и неподменим отпечатък върху развитието на рок музиката завинаги.
Без него, рока нямаше да бъде такъв, какъвто го познаваме и без него рок музиката, няма да е същата занапред, загубихме голям колос.
Не трябва да съжаляваме,че си е отишъл, защото всички рано или късно си отиваме от този свят.
Трябва да се радваме, че е живял и че ние простосмъртните сме имали уникалния шанс да живеем в неговото време и да почерпим от неговия невероятен талант, благодарение на който простосмъртния човек оставя след себе си БЕЗСМЪРТНА МУЗИКА.
Дълбок поклон пред Човекът с големия принос към музиката и всички нас
Rainbow - Rainbow Eyes (1978г. )Last edited by milenamr; d.m.y г., 23:15.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеОтиде си един смъртен човек, оставил безсмъртна музика. Каквото и да кажем, няма да го върнем, затова нека по-добре да послушаме някое от неговите парчета ...
ВЕЛИКАН !!!
... А го чакахме в София
не мога да изкажа това което усещам ...
Почивай в мир !!!AR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
Comment