Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от некадърни шофьори !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аман верно от такива тарикати, поне да беше направил в началото леко местенце да се разминем, а той искаше ние да отбием ))
    Arena Coast Customs

Comment

ухаааа, тия са ми любимите

а една кака така на връщане, да направи път, така хубаво се надяна на едни анти-паркинг колчета, че ще й държи влага дълго, току виж научила и знаците
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

И на мен ми се е случвала такава ситуация и то с органи на реда.Бяха в нарушение и заплашваха.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl
          Това поне с еднопосочните рядко се случва. На мен най редовно ми се случва в двупосочна улица, с наспрели коли от едната страна и може само една кола да мине. Аз съм с предимство, защото спрялата кола е от мое ляво и сме на еднакво разтояние от нея. Тогава селянина дава мощно газ, за да намаля аз и той да мине преди мен. Аз също не се паля много, но като съм изнервен не издържам и аз давам газ и го чакам да се върне. Най-лошото е, че пак аз оставам напсувания, а сельото продължава в същия дух, без да осъзнава колко е прост
          Случая с таксито е точно такъв, но идеята е същата. А ти и да го напсуваш все тая. Той селянина си е селянин и винаги ще си остане такъв без значение дали е дошъл в София или дали си го напсувал или не. Пускай си ги покрай ушите и това е!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl
            Ама на мен ми е се тая. Тия неща веднага ги забравям, но има някои маневри, които не мога да забравя. Става въпрос за маневри, които показват, че съответния човек не трябва да има книжка и е опасен за движението.

И нещо да усвежи обстановката: "През седмицата се псува на селянин, а през празничните дни на майка"
            И като си говорим за маневри.... http://www.youtube.com/watch?v=cbp6UGivuJo

Comment

ОМГ.. на тая кой и е дал книжка .. http://www.youtube.com/watch?v=rn0e6...eature=related
              ставал съм свидетел на доста подобни гледки като тези от тоя клип (нямам предвид само жени шофьори) ...
              Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
              Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Няколко пъти вече ми се случва сутрин на улицата пред блока (по която има паркирани коли и от двете страни и може да мине само една кола) след като съм потеглил една кака с кола на Тера Тангра, вместо да ме изчакада мина, директно да излезе на платното и да запуши движението. Обаче не това е лошото - после очаква, че трябва най-малкото да я прескоча. По принцип съм спокоен човек, но това направо ме докарва до лудост. Един път се опитах да й обясня, че като идва кола по тясната улица най-правилно и логичто е да я изчака и след това да тръгва, но това не помогна особено. От тогава си нося книга в жабката - като се срещнеме отново там просто ще си почета и няма и сантиметър да се отместя да й правя път .
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Днеска следобед към 18:00 часа, отивам до комплекса да закарам баба. Завивам в улицата на която сме и гледам пред мене паркирало едно БМВ 5-серия, чакащо абитуриенка. То така беше спряло, че нямаше как да се мине, като улицата в едната част е широка, колкото да мине 1 кола. Другият вариант е да се качи колата острани и да се мине близо до паркираните коли от дясната страна на пътя. Там където бе спряло бавареца, беше доста стръмно, та след като минах, на 2 или 3 пъти одрасках колата отдолу. След това съм го пс_вал доста време за водача на колата.
                  VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                  Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                    Днеска следобед към 18:00 часа, отивам до комплекса да закарам баба. Завивам в улицата на която сме и гледам пред мене паркирало едно БМВ 5-серия, чакащо абитуриенка. То така беше спряло, че нямаше как да се мине, като улицата в едната част е широка, колкото да мине 1 кола. Другият вариант е да се качи колата острани и да се мине близо до паркираните коли от дясната страна на пътя. Там където бе спряло бавареца, беше доста стръмно, та след като минах, на 2 или 3 пъти одрасках колата отдолу. След това съм го пс_вал доста време за водача на колата.
                    Ееее, колега недей така. В такива дни винаги има задръстени улички. Ми че ние миналата година като изпращахме ALF_RO_DiTa на два пъти затворихме 2 големи улици, едната от които доста главна Вярно, че не бяхме една кола ами 15, но все пак....
                    На днешното изпращане, което направихме на 2 пъти ни гониха от една доста главна улица.

Comment

И 4-5 пъти минахме на червено(поне аз), ама това не съм го казвал
                      Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        И 4-5 пъти минахме на червено(поне аз), ама това не съм го казвал
                        Айде ти пак с това червено Пак ти казвам - миналата година 15 коли минахме на червено и никой от няс няма честитка
                        Камерите вече са тренирани. Още от миналата година си знаят, че щом мине алфа колона те трябва да се самоизключат

Comment

Дано не са демо версии на камери ))
                          Arena Coast Customs

Comment

Повечето кандидат водачи за придобиване на свидетелство за управление на МПС се записват на шофьорски курсове с една единствена цел-ДА ВЗЕМАТ КНИЖКА!!!Сигурно 5 процента от тях се записват,защото имат желание освен горното,да придобият и някакви знания и умения.По време на изпита те по инерция правят някои неща,но като стигнем до момента на паркиране и то когато няма никой до него-до там!
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                              От тогава си нося книга в жабката - като се срещнеме отново там просто ще си почета и няма и сантиметър да се отместя да й правя път .
                              Само да не стане като с ония двамата където трябвало да се разминат на средата на един мост и нито един не искал да върне назад по едно време единия извадил вестник и започнал да си чете, а другия му казал:колега, като го свършиш дай го насам да почета и аз
                              Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                                Повечето кандидат водачи за придобиване на свидетелство за управление на МПС се записват на шофьорски курсове с една единствена цел-ДА ВЗЕМАТ КНИЖКА!!!Сигурно 5 процента от тях се записват,защото имат желание освен горното,да придобият и някакви знания и умения.По време на изпита те по инерция правят някои неща,но като стигнем до момента на паркиране и то когато няма никой до него-до там!
                                Въпросът е какво правят тези 5% когато 99% от инструкторите просто се возят, а обучението остава на заден план!?

Comment

Working...
                                X