Известие

Collapse
No announcement yet.

Международно Авиошоу - 23.05.2010 - Долна Митрополия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
    40 колега,40.
    Като единствен опонент на СР-71 /като приблизителна макс. скорост/ми е страшно интересно и любопитно да го видя на живо,въпреки,че май няма как да стане,защото до колкото знам тук такива на въоражение не е имало,пък и в Русия вече не се ползват.
    МиГ-25 е бил на въоръжение в България да. За бройката ще излъжа два или три. Като са от разузнавателния вариант МиГ-25Р. Единия е разрушен в резултат на аварийно приземяване. По точно пилота катапултира, а машината с включен режим на стабилизация сама остановява в една нива Останалите бройки ги връщаме на руснаците и в замяна получваме няколко МиГ-29.
    Само че не са много опоненти. МиГ-25 е ловец за SR-71

В Русия на въоръжение е МиГ-31, дълбока предълбока модернизация на МиГ-25.
    Last edited by Old Fox; d.m.y г., 15:58.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Да, в България е имало на въоръжение Миг-25. Доколкото си спомням са били базирани в Добрич. Имам колега който го е виждал на живо, било е нещо уникално.
      Ето една статия за Миг-25
      http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=4985
      Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
      sigpic

Comment

Благодаря на всички за отговорите и на splendor за материала,изчетох го целия и научих още доста неща за тая гад
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          МиГ-25 е бил на въоръжение в България да. За бройката ще излъжа два или три. Като са от разузнавателния вариант МиГ-25Р. Единия е разрушен в резултат на аварийно приземяване. По точно пилота катапултира, а машината с включен режим на стабилизация сама остановява в една нива Останалите бройки ги връщаме на руснаците и в замяна получваме няколко МиГ-29.
          Само че не са много опоненти. МиГ-25 е ловец за SR-71

В Русия на въоръжение е МиГ-31, дълбока предълбока модернизация на МиГ-25.
          Да внеса малко яснота:
          През 1981г пристигат в България МиГ-25РБТ /бордове 731,736 и 754/ и спарката РУ /51/ и летят у нас до 1991г. На 12.04.1984г е загубен борд 736 който пораде влошаване на времето и несъгласуваност на действията не успява да кацне на летището, и след свършване на горивото пилота кап. Чолаков катапултира. Оказва се, че МиГ-25 е голям за България - много скъп и сложен самолет, и е взето решение да се върне на Русия - 1990г звеното е разформировано, през 04.1991г е пребазирано от Балчик в Толбухин, а през май отлитат към Русия. В замяна получаваме 5 МиГ-23МЛД /изд. 23-18/, с афгански доработки, вкл. и кръпки от попадения.
          Директно го копнах от авиофорума.

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

[QUOTE=milenamr;713213]Ихаааа, ама това ти ли си ))?Лелеле, кефа сега ми стана още по голям
          А аз съвсем не случайно исках да се снимам точно на фона на МИГ 29 , е няма как да съм знаела, че именно колега е вътре, но това само може да ме радва и да ми носи поводи за гордост

Аз за шоуто мога само хубави неща да кажа, както съм написала по-горе и се възхищавам на всички като тебе, които макар кризисните условия и като цяло нааканото положение в българската армия, продължават да дават всичко от себе си и да бъдат професионалисти
          Благодаря ти много за хубавите думи. Когато има открит ден в Графа заповядайте да се запознаем с Алфа Юзър а и с другите колеги а защо не и по на кафе или бира в Пловдив.
          -
          Last edited by fulcrum; d.m.y г., 18:06.
          http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Ей го Миг-29 - даже и колегата се вижда :
            Attached Files
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Working...
            X