Известие

Collapse
No announcement yet.

За живота и любовта. По принцип ли е така или аз съм странен?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко да се отплесна от темата, не конкретно, ама защо винаги трябва мъжете да угаждаме и да правим компромиси, ок ние сме силния пол, но сме хора със същото сърце, мисли и чувства.

Човек трябва да е щастлив, за мен това е най-важното, другото са подробности.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
      Малко да се отплесна от темата, не конкретно, ама защо винаги трябва мъжете да угаждаме и да правим компромиси, ок ние сме силния пол, но сме хора със същото сърце, мисли и чувства.

Всеки прави компромиси независимо от пола - различна е границата на всеки индивид до къде могат да стигнат.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение

В голяма грешка си, не сме със същите сърце, мисли и чувства. Жената има един инстинкт които е по-силен даже от инстинкта за самосъхранение това, я прави доста по-прагматична и "земна" от мъжа. Въобще между жените и мъжете има съществени разлики и то няма как да бъде иначе....
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          В голяма грешка си, не сме със същите сърце, мисли и чувства. Жената има един инстинкт които е по-силен даже от инстинкта за самосъхранение това, я прави доста по-прагматична и "земна" от мъжа. Въобще между жените и мъжете има съществени разлики и то няма как да бъде иначе....
          Всичко зависи от отделният човек - независимо дали е мъж или жена. Това за прагматизма и инстинктите са някакви общи закономерности, но не са константа.
          sigpic

Comment

По основни житейски въпроси, обединяващото в групите хора взимайки сходно решение, е най-вече полът.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Отговора на въпроса, го знаеш единствено Ти. Всичко, което може да се каже по темата, е мнение на различни хора, с различни чувства, с различни възгледи от твоето и това, което може да постигнеш, е да разбереш тяхното/нашето мнение.
              На моменти си мислим, че това, което се случва, не е това, което искаме. Няма как винаги да се случва, това което очакваме...все пак всеки си има възгледи на съжителство и колкото, и да е ясно, че човек не може да се промени, си следваме стереотипа, който ни кара да се чувстваме добре. В крайна сметка, нали всеки от нас се стреми да се чувства добре. И когато човека срещу нас ни кара да се чувстваме добре, въпреки битовите проблеми за кафе, може би само трябва да си го понаместим.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Всичко зависи от отделният човек - независимо дали е мъж или жена. Това за прагматизма и инстинктите са някакви общи закономерности, но не са константа.
                Извинявай, ама месечния цикъл, заедно с букета от хормони си с чиста константа.
                Ние просто душиме, кога ще е най-удобния за нас момент!
                Там някъде , феминизма и салонното възпитание отиват на майната си и ставаме щастливи животни!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

На мен ми се струва, че е време да се разделяте. Значи пишеш, че се виждате по веднъж в месеца - ами то точно това трябва да влияе положително, а не отрицателно т.е. очакването, тръпката да я видиш, а после 2 седмици ....XXL. Имам чувството, че изобщо не ти се е ходело натам. Второ, вие ако сте така изнервени и се карате за дреболии при положение, че не живеете заедно, представяш ли си какво ще стане ако сте нон-стоп заедно?
                  Както и да е, аз си гледам случая от моята камбанария
                  и на базата на моя опит, така че не е задължително да съм прав.
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                  Ex Fiat 126p
                  Ex Fiat Вravo 1.6
                  Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Извинявай, ама месечния цикъл, заедно с букета от хормони си с чиста константа.
                    Ние просто душиме, кога ще е най-удобния за нас момент!
                    Там някъде , феминизма и салонното възпитание отиват на майната си и ставаме щастливи животни!
                    Според мен нищо в любовните отношения не е и не бива да бъде константа.
                    Поне за мен е така и не толерирам наличието на каквито и да било константи.
                    Както целия ни живот се развива и ние се променяме, така и нашите взаимоотношения се променят и развиват.
                    Добрата новина е, че когато двама души гледат в една посока, то и посоката им на развитие е сходна, но не и еднаква и не и на базата на константи(било то от мъжка или женска страна).
                    То е ясно, че вски тук дава мненията си въз основа на виждания, пречупени през призмата на неговия мисловен апарат и опит, та по тази линия и аз така споделям личното си мнение, базирано предимно на опит

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                      Първоначално публикувано от ves_v8
                      Честно казано.... радвам се че не съм от онзи тип мъже, които са твърди и студени като камък.
                      хехе
                      МЕКО казано
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                        Както целия ни живот се развива и ние се променяме, така и нашите взаимоотношения се променят и развиват.
                        Добрата новина е, че когато двама души гледат в една посока, то и посоката им на развитие е сходна, но не и еднаква и не и на базата на константи(било то от мъжка или женска страна).
                        То е ясно, че вски тук дава мненията си въз основа на виждания, пречупени през призмата на неговия мисловен апарат и опит, та по тази линия и аз така споделям личното си мнение, базирано предимно на опит
                        mordohy говори за първичното, за това което е заложено в нас.Останалото сме си го измислили сами, с цел ......някаква моногамия.
                        sigpic
                        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          МЕКО казано
                          разбрахме се
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                            Друга ми беше мисълта.
                            Има константи, с които трябва да се примириме и да ги приемеме за нещо нормално.Не е необходимо мъжа да е с меки китки, а жената да влачи торбите с цимент, за да говорим за феминизъм и равноправие.
                            Други са заложените от природата приоритети.
                            А иначе арабският мъдрец , от времето на най-силната арабска любовна поезия е казал, че някой, ако не може да тича с тебе, няма нужда и ти да пълзиш!
                            Защо старите хора казват, че съпрузите (съвпрегнатите) трябва да са еш!“Не се впрягат ат и осел.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Защо старите хора казват, че съпрузите (съвпрегнатите) трябва да са еш!“Не се впрягат ат и осел.
                              Може да се впрегнат орел, рак и щука, ако имат общи ценности или цели - тогава силата им е още по-голяма, защото едното допълва другото.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                МЕКО казано
                                Момчета, вие след малко ще ме изкарате, че съм за темата със съчките а? Просто имах предвид, че умея да разбирам, често казвам обичам те, грижа се за близките си и т.н.
                                А не само да ги гледам и да се дъжра студено....
                                In God we trust, all others pay cash.
                                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
                                X