Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте идея за евтина, вкл. и за поддръжка, здрава малка кола ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Рено Клио е по-добре от Саксо. Понене развива такова чувство за клаустрофобия.

Само не мога да разбера как препоръчвате Корса. Ако ще частите да растат по дърветата и да връща бензин в резервоара (а то не е така) - колата е толкова неудобна и недомислена, че трябва много да не ти прави впечатление,че да се съгласиш да караш такава.
    По-добър вариант е Фабия.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      Значи аз като взех Мито на млад шофьор съм се прецакал, така ли? Нека разгледаме нещата така, когато колата е точно такава каквото жената иска не мислите ли, че ще е по внимателна към нея?

Скоро ще разбереш Колкото и да си харесва човек колата, като е зелен и некадърен шофьор спасение няма. Моята първа кола беше като войнишка каска, нищо, че много си я харесвах.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Скоро ще разбереш Колкото и да си харесва човек колата, като е зелен и некадърен шофьор спасение няма. Моята първа кола беше като войнишка каска, нищо, че много си я харесвах.
        Аман.
        От обобщения и капацитети.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          Аман.
          От обобщения и капацитети.
          Капацитет придобит от сериозни наблюдения, сестро
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Капацитет придобит от сериозни наблюдения, сестро
            Ние, сестрите, сме наясно с избирателната пропускливост на определена категория мъжки очи, така че - не виждам смисъл от подобен спор.

Откъдето и да го погледнеш, по какъвто и да било въпрос, общият знаменател няма много полезни аспекти.

Хайде, със здраве.
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз карам Пунто 1 1.2 16в, сменял съм доста неща, но колата се кара спокойно на магистрала, не са проблем 140-150 км/ч.

Частите са евтини , но най-големия проблем на 16в двигателя е, че МПХ и сензора за позицията на дросела са набити в дросела, а не са с болтчета, от което мени обороти и трудни се чисти.

Климатика е страхотен!!!

Най-разумния вариант за мен е Пунто , 8клапана , 75коня с климатик.

П.П. Преди говорих с един тип, който обучава кадри за сервизите на Нисан/Рено и неговата реплика беше "Нисан Микра - 3000 лева кола, 1000 лева дебитомер"
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ние, сестрите, сме наясно с избирателната пропускливост на определена категория мъжки очи, така че - не виждам смисъл от подобен спор.

Откъдето и да го погледнеш, по какъвто и да било въпрос, общият знаменател няма много полезни аспекти.

Хайде, със здраве.
                Мисля, че съм споменал и собственият си горчив опит като начинаещ шофьор преди 13 години, да съм "разкривал" някъде, че съм от женски пол?

п.п. Аман от еманципирани госпожи/ци, които скачат при най-малкото напомняне на отдавна известни неща, може би защото ги връщат към спомените за лични преживявания
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Мисля, че съм споменал и собственият си горчив опит като начинаещ шофьор преди 13 години, да съм "разкривал" някъде, че съм от женски пол?

п.п. Аман от еманципирани госпожи/ци, които скачат при най-малкото напомняне на отдавна известни неща, може би защото ги връщат към спомените за лични преживявания
                  Не преигравай.
                  Визирах прогнозата ти за Мито-то.
                  Твоите лични мъжко-женски спомени не са предмет на личните ми размисли.
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не преигравай.
                    Визирах прогнозата ти за Мито-то.
                    Твоите лични мъжко-женски спомени не са предмет на личните ми размисли.
                    Ти сама насочи разговора към мъжко-женските аспекти. Колкото до МиТо-то, можеш да бъдеш убедена, че наистина ще е с едно 100 кила по-тежко след две години, следствие от многобройни тенекеджийски намеси
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ти сама насочи разговора към мъжко-женските аспекти. Колкото до МиТо-то, можеш да бъдеш убедена, че наистина ще е с едно 100 кила по-тежко след две години, следствие от многобройни тенекеджийски намеси
                      "Можеш да бъдеш убедена" не ме прави убедена.
                      Ще поживеем и ще видим.
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

"Можеш да бъдеш убедена" не ме прави убедена.
                        Ще поживеем и ще видим.
                        Ще видим, ще видим... Леле, на колегата Танатос, направо ще му се прииска да оправдае ника си, докато чете това Както и да е, без да пожелавам каквито и да било инциденти на жената на човека и на симпатичното й автомобилче ще спомена, че това е просто статистика и математика (застраховател съм).

п.п Така е, сестро, и ще се повтаря
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                          П.П. Преди говорих с един тип, който обучава кадри за сервизите на Нисан/Рено и неговата реплика беше "Нисан Микра - 3000 лева кола, 1000 лева дебитомер"
                          Ако наистина са такива цените , ще я застрелям на място да не се мъчи ! Не стига , че на тея грозници им искат 3000 лв , ами и с такива части ... трябва да се проверят преди покупка ...

Направо Волво 850 комби да взема колегата за жената - голям автомобил и се вижда всичко назад
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                            Истината е обаче, че аз предлагах тя да се качи на вагон-ресторанта, но тя е непреклонна в желанието си за малка кола. Така че в случая СЪГЛАСИЕТО за малка кола е от моя страна, не от нейна, и не аз я завирам в нощно шкафче, а тя самата ... )
                            Понеже познавам въпросната дама съм убедена,че прекрасно знае какво искаСигурна съм,че ще избере "своята " кола и ще си я кара с удоволствие
                            п.п.
                            Стига сте се драпали -искам да кажаВсеки преценява за себе си кое е правилно
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                              Друг е въпроса, че исках да и натреса едната джипка,защото и на мен ще ми е по спокойно така ама не стана както я мислех
                              Кой джип тоя дето гори 100/100л ли?

Та сега по темата, имам една приятелка (тя е НЕКАДЪРНА шофьорка) караше Тойота Ярис автоматик една година нито един път не я удари или одраска. Сега кара чисто ново SLK вече 2-ра година и също нищо му няма. Живее в София и пак натъртвам тя е некадърна шофьорка, НО си пази нещата.
                              Тоест ако жена ти иска определен модел кола тя ще си я пази най малкото защото и харесва.
                              Last edited by Mirela; d.m.y г., 19:41.
                              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Мирелке ... твоята пр-ка да не е г-ца Коева ?
                                Или има 2 момичета , чиито житейски опит с колите е еднакъв
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X