След като имах неприятен инцидент с рено преди време, днес един галфон с корса, за когото явно беше унижение да ми даде полагащото ми се предимство, реши да ми удари огледалото. В един от елитните софийски квартали отдавна е приключение да стигнеш до дома си. Фактът, че плащам такса за паркинг и имам осигурено място за паркиране, никак не ми помага, защото е почти невъзможно да мина 200-300 метра по вътрешните квартални улици, където селянията паркира както и падне и по средата на кръстовищата ( и то при условие, че е пълно с места за паркиране по околните паркинги и зелени площи, повишени в паркинги от вече 10 години). Да не говорим за дупките, които утежняват положението допълнително. Последния път, когато ми отнеха предимството и ме натиснаха извън пътя, остъргах всичко отдолу. Затова вече в дупките не влизам, но това доведе до по-груби действия от страна на замаскираните голфаджии. Не знам мъжете ли имат проблем с мен и колата ми или по принцип са си комплексари 
Прави ми впечатление, че съседите с алфи обикновено си избират хубави места - не на улицата

Прави ми впечатление, че съседите с алфи обикновено си избират хубави места - не на улицата

Comment