Известие

Collapse
No announcement yet.

Простотията ходи не само по ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Простотията ходи не само по ...

След като имах неприятен инцидент с рено преди време, днес един галфон с корса, за когото явно беше унижение да ми даде полагащото ми се предимство, реши да ми удари огледалото. В един от елитните софийски квартали отдавна е приключение да стигнеш до дома си. Фактът, че плащам такса за паркинг и имам осигурено място за паркиране, никак не ми помага, защото е почти невъзможно да мина 200-300 метра по вътрешните квартални улици, където селянията паркира както и падне и по средата на кръстовищата ( и то при условие, че е пълно с места за паркиране по околните паркинги и зелени площи, повишени в паркинги от вече 10 години). Да не говорим за дупките, които утежняват положението допълнително. Последния път, когато ми отнеха предимството и ме натиснаха извън пътя, остъргах всичко отдолу. Затова вече в дупките не влизам, но това доведе до по-груби действия от страна на замаскираните голфаджии. Не знам мъжете ли имат проблем с мен и колата ми или по принцип са си комплексари
    Прави ми впечатление, че съседите с алфи обикновено си избират хубави места - не на улицата
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Аз не знам какво се разбира под елитен, защото в така наречените няма нищо елитно-най често се касае за презастроени райони около и извън стария център или по околните села, а пък живущите са още по далече от елитността, ама това е друга тема.
    Простотията наистина ни залива отвсякъде, тя е нещо, като начин на живот в днешно време и бая години ще минат докато това отмине..Тя всъщност не отмира, а просто бива замаскирана, иначе е винаги жива и готова да изкочи отвсякъде.
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:22.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Да Цвети, в Борово вече селянията е на всеки метър и то по много. Трудно е да се намери хубаво място за паркиране, а още по-трудно е да си стигнеш до домът. По малките улички цари върховна идиотия, намираща се под всякъква форма. Спомням си преди няколко години - квартала не беше такъв. Всичко беше много хубаво и нямаше такива проблеми както сега. Всеки ден си намирам колата ужулена, треперя дали няма да ми я разбият....все такива чудеса. А това с пътя с предимство, спокойно не е само при теб. По мои наблюдения вече това кой е с предимство се определя по това колко си нагъл и "колко си страшен", а пък ако можеш да псуваш като каруцар и си нагъл нато гнусен селяндур и не ти пука за колата ти "защото нали си гилемец и плащаш Каско" - то тогава си си с предимство, дори и пред Господ. Са съжаление май така стоят нещата
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Съседе, много ме успокои Наистина до преди няколко години квартала си беше доста приятно място за живеене и разходки. Тогава нямаше много асфалт по улиците на повечето места Моля се да върнат софийското жителство, защото иначе сме изгубени... Ако чуеш за курсове по псуване, мога да се запиша
        GTV 2.0 TS '95
        Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Не е само в София така.Тук е същата простотия.Събраха се всички селяни в централната зона да живеят.Настрои се с изгъзици по на педя разстояние,та през терасите на гости да си ходят.Ма на,баровци станаха,щот заживяха до барата.
          Е,я па излизам хайдутин.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
          X