Известие

Collapse
No announcement yet.

Нужда от съвет относно КАТ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нужда от съвет относно КАТ

Днес реших да заведа приятелката си на един ресторант към Златни пясъци. По пътя направихме една малка кошия със Опел Астра и WV Пасат .Аз бях втората кола и в последния момент приятелката ми забеляза,че има полицаи със радар.Минах покрай тях със 160-170 км/ч,при ограничение 60 км/ч .Ако може да ми кажете какво следва,ако са ни снимали.
    Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
    ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Харесвам,че рег.номер е в ляво и можеби препятства снимането донякъде,но ако им се занимава за това нарушение ще извадят запис на предходни и следващи камери.Лошо нещо.
    Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Или ще получиш чистка или не, много е относително колега. Ако получиш лошо, без книжка и глоба. Карай си, има голяма вероятност да са били без камера или да не са успяли да те снимат.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз имам въпрос когато минахте покрай тях и тримата ли карахте 160-170??? Защото ако е така и ти си посредата трудничко ще те снимат
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Аз имам въпрос когато минахте покрай тях и тримата ли карахте 160-170??? Защото ако е така и ти си посредата трудничко ще те снимат
          Aми Астрата беше пред мене,тя поне караше със 190 и имаше около 4 коли разтояние,а Пасата беше плътно зад мен.Аз изобщо не ги забелязах бяха се скрили в едни храсти и ги видях вече като минаваме покрай тях радара беше сложен вурху колата и полицая беше до пътя с палката,а точно пред тях в дясната лента имаше един микрубус и имам едни малки надежди микробусчето дано да им е попречило за хубавата снимка.
          Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
          ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
            Aми Астрата беше пред мене,тя поне караше със 190 и имаше около 4 коли разтояние,а Пасата беше плътно зад мен.Аз изобщо не ги забелязах бяха се скрили в едни храсти и ги видях вече като минаваме покрай тях радара беше сложен вурху колата и полицая беше до пътя с палката,а точно пред тях в дясната лента имаше един микрубус и имам едни малки надежди микробусчето дано да им е попречило за хубавата снимка.
            Почти сигурно не си изгорял
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И после някой ден ще четем подобна новина и ще цъкаме с език.

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6460966

Ама няма страшно де те тези неща се случват само на другите.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
              X