Известие

Collapse
No announcement yet.

Шах и Мат за Евровизия 2006 ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шах и Мат за Евровизия 2006 ...

Тази година финалиста на Евровизия май изненада неприятно всички почитатели на мазната и до болка повтаряна и ремиксирана фолк- и поп-музика. Лично аз не познавам групата финалист, но останах приятно изненадан от това, че публиката най-сетне е решила да се отърси от масовостта на изкуствено налаганите "шлагерни" парчета.

p.s. Става дума за групата-финалист от Финландия - Lordi
    0
    не вярвам повече това да се случи на Евровизия
    0%
    0
    може пък "грешката" да не е случайна и да гледаме нови неща
    0%
    0
    хич не ми дреме за Евровизия
    0%
    0
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

За какви финалисти говориш бе човек - на коя страна финалистите - финалистите накрая или финалистите на България, Босна и Херцеговина или други. Само едно знам - това е ебати ташака - гледах само спечелилата песен - Абсолютен бълвоч изпълнен от бездарници - ако такива са и другите песни - тогава смятаната от мен за слаба българска песен може да се е оказала една от силните песни.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Хах, аз слушах две - тази на палячовците, която спечели и една на литовците(мисля). Е литовците верно си правеха гаргара и с организатори и с публика и с идеята за евровизия. Голям смях беше...
      Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
      Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        За какви финалисти говориш бе човек - на коя страна финалистите - финалистите накрая или финалистите на България, Босна и Херцеговина или други. Само едно знам - това е ебати ташака - гледах само спечелилата песен - Абсолютен бълвоч изпълнен от бездарници - ако такива са и другите песни - тогава смятаната от мен за слаба българска песен може да се е оказала една от силните песни.
        Аз немоа да разбера защо смяташ песента на Марияна Попова за слаба след като беше една от най-добрите според мен има място в тройката но за пореден път ние Българите сме последна дупка на кавала както се случи с Йордан Йовчев и Албена и Максим Този конкурс за пореден път доказа че е пълен бълвоч и никой в Европа а и по целия свят не му дреме за Евровизия.А колкото до самата песен тя е написана от един доста добър композитор и е изпълнена абсолютно правилно
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Шо шо
          шо е станАло
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ами нашата песен която според мен е доста хубава въобще не беше допусната до финала а пък спечели една мисля че Финландска група която на визия мязаше на Кис а ма на пеене не ставаше и за Хит минус едно
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
              Ами нашата песен която според мен е доста хубава въобще не беше допусната до финала а пък спечели една мисля че Финландска група която на визия мязаше на Кис а ма на пеене не ставаше и за Хит минус едно
              Aми аз това разправям - спечелилата първо място група беше супер смотана и с отвратителна песен(говоря за финландците- и горе за тях говорих) - нашата беше много по стойностна като композиция , аранжимент , изпълнение. Май и аз горе грешно съм се изразил
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Aми аз това разправям - спечелилата първо място група беше супер смотана и с отвратителна песен(говоря за финландците- и горе за тях говорих) - нашата беше много по стойностна като композиция , аранжимент , изпълнение. Май и аз горе грешно съм се изразил

Ееее недей така - дръпнах всички песни на тази група и мога най-отговорно да заявя че тази е единствената песен дето изобщо приличаше на нещо

п.п. и това го казвам аз, който слушам метъл ... правете си изводите
                Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Бездарна или не- това няма значение, защото ясно се разбра че на хората им е писнало от едни и същи бози и искат нещо различно. От 20 години слушам рок и метъл музика и не мога да не съм доволен че такава песен спечели.И няма за какво да си го изкарваме на тях, че ние не се класирахме даже и на финал.
                  И все пак аз бих слушал тия бездарници отколкото нашата хубавица.
                  Писна ми от чалга, била тя наша или европейска!
                  LONG LIVE ROCK'N ROLL
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

в интерес на истината тия изглеждаха направо гротескно, квото видях по новините

но самия факт, че скандинавска метал банда спечели, ме кара да се кефя като и аз от 20тина години само това sлушам

Comment

Ако се кефите на пошъл метъл щото просто е метъл ДА ВИ ... У металистите засрамете се Рока винаги е бил музика за "разбирачи" и ако вие тука ми казвате че тия свирят тоя вид музика както требе начи сте посредствени металисти ... ако ще и да сте слушали метъл 100 години ви казвам че нищо не разбирате

Надявам се да сте ме разбрали правилно
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

апа ти, разбирко, стига си обиждал

аз лично тия дори не см ги чувал кво свират НО

съм слушал от тоя "new wave" скандинавски блек метал (dimmu borgir, Cradle of Filth) и мога да ти кажа, че ако си слушал блек метал , то тия ще ти харесат.
                        Освен това metal течението беше направо умряло и тия, които го възродиха са точно скандинавците (явно им е далечно студено и тъмно и ги избива на простотия

но все пак човек трябва да е слушал Venom - 82ра 84та година

темата определено се изроди, но блек метала не е по малко метал от Iron Maiden или Metallica, просто е по-екстремен

пийс

Comment

Абе колеги и аз тази банда не съм я чувал.
                          Някой да има техни неща или поне песента с която са спечелили. Че ми стана интересно
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Aз мисля като Бобо - Всеки човек слушащ рок все пак има понятие от музиката - като такава. Той не иска да слуша някакви семпли създадени с комп. Той иска да види музиканта - като музикант, ама тези не са такива.
                            А относно факта че наште не са на финала - на финала се стига след като се оценят от "ЖУРИ", а не от публиката- само дето в случая до финала са допуснати песни закоито си гласуват тея от журито - ти за мен , аз за теб - финландците даже гласували за себе си (това го разказа Дони)
                            Абе би мама му - даже по добре догодина да не участваме и да го бойкотираме - тая Евровизия не е като по времето на АББА, СС Кеч - и вече никои не тръгва от там.

Comment

на следващия ден след финала на Евровизия в торентите на дата.бг се появиха клипове (включително и на печелившата песен) и няколко дузини mp3-ки на групата Lordi - който иска да види за кво иде реч - да си дръпне.Препоръчвам клиповете, щот музиката им кат цяло не е нещо особено и е доста еднообразна като композиции. То не че и клиповете са им много различни де, но поне шашнаха малко публиката на Евровизия
                              Ето малко линкове за дърпане :

клипове и mp3

3 клипчета

песента-победител
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                              X