Известие

Collapse
No announcement yet.

Ekшън??????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ekшън??????

Ей преди малко стана някакъв екшън. Нали Ви разправях за комшията - най верния пазител на колата ми - та понеже моята кола е паркирана до неговата. Седя си аз в кухнята и чувам някакви викове на комшията "Вашта мамка" след което проехряват три изстрала (комшията е прокурор) и явно някакви са се въртяли край колите, обаче сега не знам дали около моята или около неговата (неговата е лада 2105 - по вероятно около моята ) Дали са хвърлили око на джантите ми или на нещо друго
    Сега не знам ще се върнат ли - комшията е на първия етаж и прозореца му е на 5 - 6 метра от моята кола и на 3-4 от неговата - дано пази добре
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Няма спи спокойно. Щом е гърмял няма да се върнат. Обаче вземи си сложи 1 секретни болтове -15 лв комплекта е , не че не може да се смъкнат с подходящ инструмент джантите, но ще ги затрудни доста, а времето за забавяне е много полезно. Предпочитат лесните неща.
    Абе късмет си извадил Черпи съседа 1 питие.
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Ех Васка, имаше преди време едно такова шоу а и песен, дето почваше с "Как ще ги стигнем....." и продължаваше с "...да ми откраднат чистачките..." мислех че нещо се е променило от тогава, но явно не е -> живеем си в същата БАНАНОВА РЕПУБЛИКА, страдаща от отчаяни напъни да стане редови евроЧЛЕН и явно неуспяваща все още да промени манталитета на гражданите си
      Тъжна действителност.....

П.П. Кво ша кажеш за новият ми аватар, снимката е от днес. Мязам на ония от спецназ а
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Ауу,
        Last edited by viki; d.m.y г., 11:24.
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Сага сутринта - всичко е наред.
          Крис - аз съм сложил секретни болтове - даже не от 15 - болтовете са Алесио-дано помагат. Абе така и не разбрах за неговата или за моята кола бяха обикаляли.
          Дано не обикалят повече и да кажат и на приятелчетата си , че тука стрелят по крадците и да не си рискуват живота за 200 лева
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Васко ти за едни джанти ли си???
            Нали ако ги вземат ще купиш 16"-ки...погледни от хубавата странба на нещата...
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Ех Васка, имаше преди време едно такова шоу а и песен, дето почваше с "Как ще ги стигнем....." и продължаваше с "...да ми откраднат чистачките..." мислех че нещо се е променило от тогава, но явно не е -> живеем си в същата БАНАНОВА РЕПУБЛИКА, страдаща от отчаяни напъни да стане редови евроЧЛЕН и явно неуспяваща все още да промени манталитета на гражданите си
              Тъжна действителност.....

П.П. Кво ша кажеш за новият ми аватар, снимката е от днес. Мязам на ония от спецназ а
              Tе му гепиха капачките на винтилите но той да ти каже колко дни ги кара,ти за чистачки.
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Не бе, песента беше такава
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                X