Известие

Collapse
No announcement yet.

Предварителен подарък за рождения ми ден.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предварителен подарък за рождения ми ден.

Денят е неделя.Външната температура около 35 градуса.Покани ме един колега за по едно кафе за да обсъдим кога да тръгнем към София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео и каде да празнуваме рождения ми ден на 18 юни.Сядаме вънка пред заведението и не минаха 10 мин. идва един смотаняк опъва ръчната изпусна задницата на колата и ето резултата
    Attached Files
    Last edited by ziko; d.m.y г., 09:34.
    Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
    ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение
    Денят е неделя.Външната температура около 35 градуса.Покани ме един колега за по едно кафе за да обсъдим кога да тръгнем към София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео.Сядаме вънка пред заведението и не минаха 10 мин. идва един смотаняк опъва ръчната изпусна задницата на колата и ето резултата
    Съжалявам за неприятната случка!
    Как мислиш да процедираш в тази ситуация? КАТ викахте ли? Алфата има ли каско?
    Last edited by Bonev; d.m.y г., 09:40. Основание: .
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Ей много малоумници по нашите пътища... много! До колкото успях да видя на снимките, щетата е само на задната врата и дано да е така. Щеше да е много по-зле ако ония некадърник беше влезнал в задната врата, предната и в задния калник едновременно... не, че в момента картинката е розова...

Иначе колега къде се случва това нещо, че като гледам снимките мястото не ми се вижда познато?
      BMW E39 528i

Comment

Аман от некадърници! Много жалко колега, ама не се ядосвай излишно, ще я оправиш. Успех!
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Съжелявам за неприятната случка!
          Как мислиш да процедираш в тази ситуация? КАТ викахте ли? Алфата има ли каско?
          Първо им казах,че искам 450 лв. и няма да викаме КАТ но те ми отказаха.Извиках органите на реда почнаха да мерят,да струват,алкохолни проби и т.н. и по едно време дойде бащата на ГЪЗАРЯ и ми каза,че ще ми платят сумата която я искам.Подписахме един протокол взех си парите и се прибрах.Каско имах обаче не бях платил последните вноски.Вчера се видяхме с колегата roccars купих от него задната врата монтирах я само остана да я водя на майстор за да я боядисат.
          Last edited by ziko; d.m.y г., 09:56.

Comment

Много кофти колега. Дано успееш да си я оправаиш навреме. С тия филми и игри повечето си помислиха, че ще натиснат Restart и започват отначало
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Първо им казах,че искам 450 лв. и няма да викаме КАТ но те ми отказаха.Извиках органите на реда почнаха да мерят,да струват,алкохолни проби и т.н. и по едно време дойде бащата на ГЪЗАРЯ и ми каза,че ще ми платят сумата която я искам.Подписахме един протокол взех си парите и се прибрах.Каско имах обаче не бях платил последните вноски.Вчера се видяхме с колегата roccars купих от него задната врата монтирах само остана да я водя на майстор за да я боядисат.
              Е ти за тия пари, ще си вземеш една обурудвана врата втора употреба и ще ти останат за едно напиване дето се вика. Потърси си обурудвана врата в същия цвят. Какъв цвят е колата, на мен ми се вижда черна.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                Ей много малоумници по нашите пътища... много! До колкото успях да видя на снимките, щетата е само на задната врата и дано да е така. Щеше да е много по-зле ако ония некадърник беше влезнал в задната врата, предната и в задния калник едновременно... не, че в момента картинката е розова...

Иначе колега къде се случва това нещо, че като гледам снимките мястото не ми се вижда познато?
                Ами в едно шуменско село беше мисля,че се казваше Пристое.Не бях ходил друг път там.

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                Е ти за тия пари, ще си вземеш една обурудвана врата втора употреба и ще ти останат за едно напиване дето се вика. Потърси си обурудвана врата в същия цвят. Какъв цвят е колата, на мен ми се вижда черна.
                Да черна е.Вратата даже я монтирах вече,само остана да се боядисва.

Comment

450 кинта е добра цифра, все пак и ядове си брал......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колега това ако ми се беше случило на мен сигурно онзи дето се прави на майстор щях да го убия...
                    Иначе добре е че са ти дали пари, но виж вкарай си последните вноски по каското и си вземи пари и от там...Все пак те са си твои полагаеми!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ами в едно шуменско село беше мисля,че се казваше Пристое.Не бях ходил друг път там.
                      Така и предположих, че в некъф батак си се заврял. Аз като карам в некое село очите ми са не на 4, а на 44, пък ако ми се наложи да спра някъде дори и за 2 мин, не отделям очи от колата... просто знам, че в малките села сульо и пульо от 14-15 годишни карат на тати рейсинг жигулата и направо настръхвам! Мамата си джасало еййй
                      BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Колега това ако ми се беше случило на мен сигурно онзи дето се прави на майстор щях да го убия...
                        Иначе добре е че са ти дали пари, но виж вкарай си последните вноски по каското и си вземи пари и от там...Все пак те са си твои полагаеми!
                        В тъкъв момент колега като си видях колата изобщо не ми мина това нещо през акъла.Обадих се на баща ми да му кажа,че са ме бласнали,а той отвърна:Удари му два юмрука не се бой аз идвам.Но както и да е важното,че си взех парите,а колко ядове съм брал само аз знам.

Comment

Обадих се на баща ми да му кажа,че са ме бласнали,а той отвърна:Удари му два юмрука не се бой аз идвам.
                          Шок енд ужасТТТТ.

Ма ти направо трябваше да го кастрираш бе или да поне да му отрежеш дясното мъдо...

Шъ умръ
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Следващото подобно изказване на същия безумен език ще ти донесе бананче.
                            Last edited by търтей; d.m.y г., 23:04.

Comment

Така като гледам и впоследствие развилата се ситуация пътен знак няма.Защото преди време в една тясна уличка в центъра на София без да искам зажулих някакъв мерцедес изкочиха горилите от заведението и ми викат какво правя,аз им обясних без да искам не беше нарочно и в този миг единия казва не викай Кат има знак спирането и паркирането забранено и ме пуснаха ей така.
                              Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Working...
                              X