Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем Виваком, ако може да помогне някой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем Виваком, ако може да помогне някой

Здравейте, колеги! Имам проблем с домашния телефон. През февруари месец като си платих тел. сметката, се оказа, че си сменяли нещо в програмата и затова в системата не е отразено, че е платено. След това тел. се води неплатен и е прекъснат. А най-големия поблем е, че тел. не се води на мое име. Затова имам нужда от помощ, защото не искам да си губя номера. Много моля, ако може някой да помогне, ще съм му много задължена.

нямаш ли документ , че си платил
    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Имам, но телефонът не се води на мое име, а за да го пуснат, трябва май да отиде лично титулярът.

Comment

Така е, освен ако не го пуснеш пък по пощата или си издействаш нотариално пълномощно от собственика
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

кое да пусна по пощата? А пълномощното за ползване на ADSL върши ли ми работа?

Comment

Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
            кое да пусна по пощата? А пълномощното за ползване на ADSL върши ли ми работа?
            Някакво възражение имам предвид, пишеш писмо и си казваш, че си платила и тн., от името на собственика все едно, снимаш бележката и т.н, а за пълномощното не знам, провери на място.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Ако на пълномощното за АДСЛ има текст, в който е упоменато 'да го представлява пред...' би трябвало да нямаш проблем; със сигурност с ново пълномощно ще стане...
              Един съвет: ако можеш, смени собствеността на телефона - има някаква такса, но после няма да имаш тези проблеми.
              Може телефона и АДСЛ към него да са на различни лица.
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

Ако нищо не помогне, отиваш в някой клон, искаш да говориш с най-важния там....хубаво се развикваш, че заради тяхна грешка телефона ти е спрян и губиш 3 цифрена сума по избор на ден, за която ще ги съдиш....и ще ти пуснат телефона...
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  ....и ще ти пуснат телефона...
                  Без титуляра по сметка или валидно пълномощно...забрави, ако ще да прегракнеш от викане
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Наистина ми е важно да не си губя номера, а грешката не е моя. Затова си помислих, че е възможно да се намери някой добър човек във форума, който да ми съдейства.

Comment

а моя съвет е БЕГАЙ ОТ ТИЯ докато ти е паднало. такава бюрокрация е станала при тях и толкова некомпетентни служители, че ти е бедна фантазията. ще има да те влачат с месеци без да ти се реши проблема, за да си запазиш номера и после да си оправиш интернета нямаш представа какви нерви ще ти коства.
                      точка

Comment

Служителите им са под всякаква критика, затова исках да се намери някой разбиращ колега. Ноооо номерът ми е важен. В крайна сметка не искам да откривам пост на чуждо име, а само да го възстановя и то защото е прекъснат по тяхна вина!!!

Comment

като всичко друго в българия , имаш право но не може да го направиш. дори на самия титуляр ще му трябва 1 седмица минимум да се оправи с тая бъркотия, а и трябва да дойдат поне няколко пъти да "проверят линията" преди да пуснат тела. търси алтернатива щото да се надяваш на бтк е като да чакаш от умрял писмо.
                          точка

Comment

Има вариант да чакам да престанат да пазят номера и да подпиша нов договор и да си поискам точно този номер. Но не знем колко време се пази номера - 2 или 6 месеца. Дали така би станало? ако някой знае?

Comment

веднага ти казвам какво ще стане, без вътрешен човек няма начин да получиш същия номер. освен това в момента в който спре тела да съществува, ще ти пратят сметка за 300лв обезщетение за адсл-а. тоя филм съм го гледал. просто ти трябва титуляра.
                              точка

Comment

Working...
                              X