Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръка

Колеги горещо ви препоръчвам следното масло на Шел :

карам с него от както колата стана на 18.000км., когато и иЗточих оргиналното масло. Днес смених маслото и За 22.000км липсваше 1 литър. Просто много съм доволен

А Мареата много харчи, дава около 6.5литра и на всичкото отгоре не върви. Така, че днес оставих колата в сервиЗа да и сложат нова врата и Задна броня, а ето какво пише на компютера като среден раЗход За последните 40.000 км.

Да не си решил да си оправяш 156-цата
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сори,ама в Бугария нищо няма истинско.Аз карах със Селения Турбодизел 10/40,сега съм с Ессо пак 10/40,мога да кажа,че гори(тече) мноооого по-малко,в пъти бих се изразил.Убеден съм ,че маслата на ФЛ се магерат некъде покрай Босфора или Анадол
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

да
        тая мареа много ме драЗни

След няколко дена Алфата е готова, а Мареата се продава

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
          Сори,ама в Бугария нищо няма истинско.Аз карах със Селения Турбодизел 10/40,сега съм с Ессо пак 10/40,мога да кажа,че гори(тече) мноооого по-малко,в пъти бих се изразил.Убеден съм ,че маслата на ФЛ се магерат некъде покрай Босфора или Анадол
          Мда
          Самия факт, че ферари прпоръчва Шел а не тяхното си Селения, говори много
          та и аЗ така

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
            да
            тая мареа много ме драЗни

След няколко дена Алфата е готова, а Мареата се продава
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
              Първоначално публикувано от virusalfa
              Мда
              Самия факт, че ферари прпоръчва Шел а не тяхното си Селения, говори много
              та и аЗ така
              хехе-е па ти шо мислиш,това масло за Ф1 да не е като това дето ти сипваш-там са разни естерни синтетики и темподобни-Бобо и некои други ги знаят тия типове смазки
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Абе истината е че Шел в България , не е като Шел в Германия. Тук са шела го наливат от някакви варели и не се знае къде са пакетирали и това в тубичките и кво има вътре

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Абе истината е че Шел в България , не е като Шел в Германия. Тук са шела го наливат от някакви варели и не се знае къде са пакетирали и това в тубичките и кво има вътре
                  Тебе оше ли те държи ракията,бе,нали това го казах аз по-нагоре,шо повтараш кат папагал?
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Абе ти го каза неясно

Comment

Уж го сипват в гръцко ама ?? През 1995г и след това имаше 1 Шел акъна оргиналдъ от Сирия. Знам ли сега отде го доставят[/b]
                      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Сега е от Турция маслото

Comment

Working...
                        X