Известие

Collapse
No announcement yet.

Омбудсманът и мобилните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Омбудсманът и мобилните

http://www.mobilebulgaria.com/news/1...83%D0%B3%D0%B8

Особенно полезно ми се струва идеята за преминаване на безсрочен договор след изтичане на първоначално договорения.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Тва пък ебаси глупоста са тия договори - ставаш абонат - плащаш си, когато ти кефне не си абонат и не плащаш.......аз не виждам разликата дали си им задължен с договор или без.....изобщо има ли някой опарен затва че не си е спазил договора......преди 2 години се фанах на АДСЛ на БТК, с 2 годишен договор......ми пуснаха нова промоция която ме устройваше - не можело да се прехвърля....казах им да се факат, и пратих маме ми да се абонира.......платих си задължението за месеца дето съм ползвал и тва беше по стария......след 3 месеца ме известяват че съм дължал 150 - 170 лв......казах им да се факат.....наум де, не съм си играл да водя кореспонденция.....след още 3-4 месеца звъни някакъв от някаква агенция дето събирала взиманията на тия, и каза че щели да ме съдят и ала - бала........казах му къде да ме намерят, казах му и да се фака както той, така и факаната му агенция.....и тва беше......аз съм си чист пред съвеста, каквото съм си ползвал, съм си го платил.......ако не ги устройва - да се факат......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Тва пък ебаси глупоста са тия договори - ставаш абонат - плащаш си, когато ти кефне не си абонат и не плащаш.......аз не виждам разликата дали си им задължен с договор или без.....изобщо има ли някой опарен затва че не си е спазил договора......преди 2 години се фанах на АДСЛ на БТК, с 2 годишен договор......ми пуснаха нова промоция която ме устройваше - не можело да се прехвърля....казах им да се факат, и пратих маме ми да се абонира.......платих си задължението за месеца дето съм ползвал и тва беше по стария......след 3 месеца ме известяват че съм дължал 150 - 170 лв......казах им да се факат.....наум де, не съм си играл да водя кореспонденция.....след още 3-4 месеца звъни някакъв от някаква агенция дето събирала взиманията на тия, и каза че щели да ме съдят и ала - бала........казах му къде да ме намерят, казах му и да се фака както той, така и факаната му агенция.....и тва беше......аз съм си чист пред съвеста, каквото съм си ползвал, съм си го платил.......ако не ги устройва - да се факат......
      Абе съдят си упорито.. един мой близък приятел го съдеха МТЕЛ за 100 лева!! Добре че той има близък приятел адвокат и ги размотават вече 2-3 години
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Факинг прав си!!
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

И аз съм на същото дередже. Ползвам си българската сим карта на глобул не повече от 2-3 пъти в годината ,а през останалото време си плащам като поп таксите. И понеже договорът ми изтече миналият месец ,но аз не бях в България и нямаше как да го прекратя ,днес разбрах ,че той автоматично си се преподписвал хаха Направо на смях ме изби като го чух това и си помислих ,че служителката в глобул ме бъзика понеже ми е позната ,но след като разбрах ,че не е майтап ,ми стана адски тъпо ,щото това може само в бг да ти случи. Абсолютната помия !!! Поисках да си закупя телефон с отстъпка понеже договорът ми е преподписан ,но отговорът не беше този ,който очаквах Трябвало нова карта да си взема за да ползвам отстъпка ! Амиииииииии да се спасяват тогава ,повече пари от мене няма да видят.
          Last edited by mochko1; d.m.y г., 19:13.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ами така е за жалост, лошото е че всички са един дол дренки.
            Аз последно бях възмутен от Глобул, след като преминах на друга тарифа която трябваше да влезе в сила при засичането, се оказа че новата тарифа е влязла 2 седмици по-рано. Естествено нямаше смс или някаво уведомяване, и номерата с които си говорих безплатно се оказаха че не са ич от безплатните и аз си говоря най-спокойно, а после 60лв сметка. Бахти тъпаците, иначе се скъсват да пращат смс за всевъзможните им глупави игри от които естесвено никога нищо не печелиш. Сега ще изчакам да ми изтече договора и им казвам чао на шибаняците от глобул, а ако въведат въпросното може и по-рано.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

От Мтел са много по- коректни, защото точно такъв автоматично преподписан договор ми го прекъснаха без обезщетения и то в рамките на 4-5 дни след като си подадох молбата.
              Lexus IS200

Comment

на мтел имаме около 30 номера и сме взимали ненам колко си гсм-а и никакви грижи сме нямали до сега с договори моговори и т.н.
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Аз пък имам един приятел дето мтел, с автоматично преподписан договор, го накарах да си плати таксите, които му остават, за да си прекрати договора. Той в крайна сметка изчака да му изтече договора и чак това си разкара мтелската карта.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    на мтел имаме около 30 номера и сме взимали ненам колко си гсм-а и никакви грижи сме нямали до сега с договори моговори и т.н.
                    Корпоративните клиенти са друга работа Няма ти кажа как сме ги правели на маймуни отговорниците на корпоративни групи, обаче си траят.
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колеги, не се заблуждавайте, че има някакви съществени разлики между операторите - принципите на работа са едни и същи, просто има мааалко разлика в похватите.
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Ако изрично не е указано в договора, който подписвам, че същия се подновява за същия срок и при същите условия, НИКОЙ няма да ме накара да му платя неустойка или нещо подобно. Ако изяват подобни желания ще получи оценка "среден" по трипръстната и да се оправя - никой съд няма да му помогне.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                          Ако изрично не е указано в договора, който подписвам, че същия се подновява за същия срок и при същите условия, НИКОЙ няма да ме накара да му платя неустойка или нещо подобно. Ако изяват подобни желания ще получи оценка "среден" по трипръстната и да се оправя - никой съд няма да му помогне.
                          Лошото е, че го пишат в договора но както заказах, към мен се оказаха благосклонни.
                          Lexus IS200

Comment

Единствения оператор, който в момента на изтичане на договора го подновява само за следващия месец, това е Вивател. Имам карти и на трите оператора, за момента май май най-коректни излизат Вивател. Глобул ми остана една карта, която след два месеца ще спра и това е с тях......поне докато не си оправят условията по договорите. Мтел са същата бира. На мой колега за една карта така му подновиха договора автоматично, та не знам до кога ще си плаща някаква такса, макар и минимална...Докато ги търпим и си мълчим ще се е*ават с нас.
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Аз така с Мтел. Отивам в офиса им и казвам на служителката ,че се отказвам от картата тъй като в края на месеца ми изтича договора,и тя ОК. На следващия месец ми пристига отново гадната таксичка. Отивам в офиса им,да питам защо така, след като съм уведумил ,че прекратявам. От там ми изтърсват:
                              -Господине ,трябваше да дойдете в последния ден за да потвърдите ,че се отказвате.Сега договора е подновен за още 12месеца. Не сте си ,чел договора!

Аз си поисках договора и почваме да го четем с нея. За мое щастие се оказва,че там такова нещо не пише. Казах им да си четат договорите по добре. И,че ако не ми спрат веднага картата ,тръгвам по инстанциите. След което дойде управителката, накара ме да попълня бланка с която уж заминавам в чужбина и прекратиха новия договор. И така откраднаха от мен само 12лв за единия месец от новия договор, сключен едностранно от тях. Ама от 100хил абонати да откраднат по 12лв са си 1200000
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                              X