Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересно сравнение
Collapse
X
-
Колкото и да сме фенове, неможем да си кривим душата, че SLR-а е уникална машина, аз бих избрал него..... ехххх мечтиии
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеКолкото и да сме фенове, неможем да си кривим душата, че SLR-а е уникална машина, аз бих избрал него..... ехххх мечтиии
Comment
-
така дадено като сравнение, сякаш бих взел алфата! Мерцедесът е уникална кола - силна и на ускорение и на спиране, агресивна и вероятно добре сглобена, но сякаш няма с какво да ме изненада, защото всичко при него е ясно, докато 8Cми харесва дори само да я гледам. Важното е като слизаш от колата, да е с усмивка, която тя е предизвикала.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Както каза 7-мака ... с Алфата нема знаят ко се случва , като слезеш и ще вика брееее ко тва ... пък мерцедеса си е еднакъв с всички останали винаги можеш да го познаешsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Преди да ме обвините в сектантство ще се обоснова:
1. СЛР-и в София бол...имам чувството, че скоро и таксита ще излезнат от този модел. ( доколкото един хиперкар може да се нарече "масов" като има 5-6 такива)
2. За кола с такава агресивна визия се очаква да кърти 99,9% от останалите участници в движението. А уви един SL65 AMG или дори RS6 ще го напляскат и ще го пратят да плаче вкъщи. Тествано е - факт.
3. Алфата е уникална с визията си
та - Алфата със сигурностняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment