отвратен съм от глобул и измекярските им сметчици и скрити врътки и отношението им към хората.накратко уж ти дават телефон на промоция /или с намаление/ както искате го казвайте -и накрая като си направиш сметката хоп той ти излезнал по две най малко.
та вземам си телефон на велика промоция......
и с него и карта ....не че нямам номера ама така трябвало .и си плащам неква такса 1 година.никой не ти казва че ще има изненади.може ли да се спре след изтичане на договора ....ммда може .окей.и така отивам една или две седмици преди да изтече страхотния договор и те ми казват ооо неможе сега ..трябва да изтече договора.окей и това два пъти .да кажа че само в един и съш офис или магазин ...незнам определението за тия тъпаци как е.та отивам няколко дни след датата навярно щото съм работен човек и немога да мисля само за тях и си върша нещата.казвам -трябва да е изтекъл договора ми за този номер искам да го спра.....и кат се почва една.....но с най-голямата възможна наглост и плах опит за учудване....ма как ще го спирате той е преподписън автоматично след датата......
сега вече неможе и дрън дрън .окей колко да ви дам да го спрете.неустойка ми казва 12 вноски.....хмммм правя си сметка че е по 5 лева и стават 60
отивам след три дни бесен и ядосън че един смс не ми пратиха.../както правят на другия ми номер със сметка поне 120 лева месецно/ и им казвам да га спират а те ми обявяват 100 лева..алооооооооууу вие кви сте бре..а те ми обесняват че на всичко отгоре ми сменили таксата....на незнам колко си лева .та това може да е описано некъде с малки буквички на 7 лист от договора но отношението им е...........селско измекярско и неподходяща за тъпата фирма глобул ...дето се бият в гърдите. та така промоцията по две.и да ви кажа -отлагайте си отпуските и не се разболявайте около датата на спиране иначе ще си плащате ...на ония гъзовеееееееее глобулци...да им е.. мамата

та вземам си телефон на велика промоция......

отивам след три дни бесен и ядосън че един смс не ми пратиха.../както правят на другия ми номер със сметка поне 120 лева месецно/ и им казвам да га спират а те ми обявяват 100 лева..алооооооооууу вие кви сте бре..а те ми обесняват че на всичко отгоре ми сменили таксата....на незнам колко си лева .та това може да е описано некъде с малки буквички на 7 лист от договора но отношението им е...........селско измекярско и неподходяща за тъпата фирма глобул ...дето се бият в гърдите. та така промоцията по две.и да ви кажа -отлагайте си отпуските и не се разболявайте около датата на спиране иначе ще си плащате ...на ония гъзовеееееееее глобулци...да им е.. мамата

Comment