Известие

Collapse
No announcement yet.

Яко цакане от страна на Мтел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм на мтел и съм много доволен досега несъм получавал надписана сметка а съм абонат от 6-7 години. Ако човек си чете договора няма да се прецака. А това с човека чиято длъжност била да надписва сметки аз по голяма глупост несъм чувал Ти да не си се объркал и да е работел в топлофикация
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: измама

Първоначално публикувано от Colombo
      Вече и в градовете си изградиха покритие, но това което ме спира да се абонирам е, че като капацитет все още са много слаби именно в големите градове.
      Ами бил съм много в "големите" градове - визирам София последните няколко години, Пловдив и Бургас. До този момент има само едно място под земята на което съм открил Вивател да няма добър обхват за разговор. Никъде другаде не съм разбрал да има проблем. Мисля, че това е доста добър повод да съм доволен
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Re: измама

Първоначално публикувано от wasp
        Първоначално публикувано от Colombo
        Вече и в градовете си изградиха покритие, но това което ме спира да се абонирам е, че като капацитет все още са много слаби именно в големите градове.
        Ами бил съм много в "големите" градове - визирам София последните няколко години, Пловдив и Бургас. До този момент има само едно място под земята на което съм открил Вивател да няма добър обхват за разговор. Никъде другаде не съм разбрал да има проблем. Мисля, че това е доста добър повод да съм доволен
        Влизаш в апартамента на Киро ( на втория етаж) квартал Лагера (до центъра на София е километър) и ако не си до терасата (прозореца) обхвата изчезваше на Вивател - сега последните месеци май е по-добре
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
        X