Първоначално публикувано от Petko_911
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикери и сувенири
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеПовечето са червени, имам и 2 бели
Comment
-
Първоначално публикувано от tuning_vn Покажи съобщениекак мога да се сдубия със стикер във Варна?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеза Русе няма лиГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеще пратя. чакам да дойдат от печат. виж колко стикера и карти еко ако искате още, и кажи къде да пращамAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеПовечето са червени но имам и бели156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
ако се намери още една и за Ямбол
Comment
-
Първоначално публикувано от Vasil82 Покажи съобщениеако се намери още една и за Ямбол
Comment
-
Покрай моето велико преместване, открих
1. 4 стикера 30см
2. 7 стикера 60см
3. 1 на 70см
Всичките са за външно лепене бели.
Който иска на лични да ми пише, да се разберем.
Edit: Изкочиха и змийчета бели и сиви, не съм ги броил колко са.Last edited by vaklinator; d.m.y г., 00:35.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
Comment