If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Потвърждавам - тениската е с червен надпис, размер XL. Който я иска, да се свърже с мен на лични.
Писах, но без отговор
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Извинявам се на всички, които ми писаха - нямах възможност да отговоря просто. Тениската е вече с нов собственик - писал съм му на лично. Радвам се, че мога да съм от полза.
Чакам и аз със нетърпение другите аксесоари.
Да питам тези който си поръчахме и си дадохме адресите да ги чакаме ли или като се събере някаква броика тогава или цялата работа със клубните стикери отпада?
И аз съм мераклия за някое от стикерчетата....
Така и не разбрах от темата кого да попитам или на кого да пиша...ако може някой да ми пише ,
интересуваме какви видове са и на какви парички и снимчици...
Благодаря много предварително...
Поздрави...
Бих си лепнал 2 стикера на задните два джама на 164-та!!! Даже с кеф от акде да си ги взема? Ако трябва плащам ама гледам пише, че са безплатни
Кажи какви и как да ти ги дам.
Ооо ,от кога си мисля за тоя стикер и се нямам време да се занимавам..
Искам и аз един от 30 см ,много ще съм благодарен...Аз ще си направя ника сам
Виж горния отговор
Да питам тези който си поръчахме и си дадохме адресите да ги чакаме ли или като се събере някаква броика тогава или цялата работа със клубните стикери отпада?
Пишете ми на лични че не мога да следя всички теми. Стикери ИМА
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Вече съм със стикер.Получих и карта на ЕКО и тениска от 100 годишнината Благодарение на fiore
За желаещите от Ямбол и региона, имам още 2 стикера от 30см. и 2 от 21см. Също така и 2 карти на ЕКО. Ако ме засечете някъде по пътя и ви искате стикер или карта, свиркайте
Comment