Как мога да се сдобиа и аз с два стикера,от големите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикери и сувенири
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Сигурно ще задам въпроса за 20 път но какво става със сувенирите? Аз мога да помогна със направата на запалки Зиппо с еблемата или надпис може и двете също така със химикалки и ключодържатели.
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеСигурно ще задам въпроса за 20 път но какво става със сувенирите? Аз мога да помогна със направата на запалки Зиппо с еблемата или надпис може и двете също така със химикалки и ключодържатели.
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАко цената на зипото е нормална аз искамДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеЕми колега запалката ти е 5 лева,Лазерно гравиране на текст (кирилица/латиница, шрифт по избор) +4 лв. , Лазерно гравиране на изображения + текст (всякакви комбинации от изображения и текст) +10 лв.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Има ли стикери за задното стъкло, (от вътрешната страна) и мога ли да получа, че в Сливен не съм видял никой със стикер, да се открояваме няколко Алфи
Comment
-
Ако се въртиш около Бизнес парка в Младост или в района на Манастирски ливади, мога да ти дам стикер за отвътре. Имам от двата размера.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАко се въртиш около Бизнес парка в Младост или в района на Манастирски ливади, мога да ти дам стикер за отвътре. Имам от двата размера.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Пращам ти телефон на лично да се разберем нещо конкретно. Ако някой друг има интерес - мятайте по един телефон на ЛС и ще се разберем да се срещнем.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеПращам ти телефон на лично да се разберем нещо конкретно. Ако някой друг има интерес - мятайте по един телефон на ЛС и ще се разберем да се срещнем.Алфа Ромео 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеИма ли стикери за задното стъкло, (от вътрешната страна) и мога ли да получа, че в Сливен не съм видял никой със стикер, да се открояваме няколко Алфи.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment