Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери и сувенири

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Как мога да се сдобиа и аз с два стикера,от големите.

Comment

и аз искам 2 стикера...а ако няма налични тениски (мн съм навит за една) може да организираме изработването им някъде !

Comment

Сигурно ще задам въпроса за 20 път но какво става със сувенирите? Аз мога да помогна със направата на запалки Зиппо с еблемата или надпис може и двете също така със химикалки и ключодържатели.
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
          Сигурно ще задам въпроса за 20 път но какво става със сувенирите? Аз мога да помогна със направата на запалки Зиппо с еблемата или надпис може и двете също така със химикалки и ключодържатели.
          Ако цената на зипото е нормална аз искам
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            Ако цената на зипото е нормална аз искам
            Еми колега запалката ти е 5 лева,Лазерно гравиране на текст (кирилица/латиница, шрифт по избор) +4 лв. , Лазерно гравиране на изображения + текст (всякакви комбинации от изображения и текст) +10 лв.
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Изпозвам темата за да благодаря на колегата fiore, който ми изпрати няколко стикера !!! Колегата наистина е много точен

Comment

Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                Еми колега запалката ти е 5 лева,Лазерно гравиране на текст (кирилица/латиница, шрифт по избор) +4 лв. , Лазерно гравиране на изображения + текст (всякакви комбинации от изображения и текст) +10 лв.
                Колега, по 5 лв. ментетата не си струват заниманието, въпроса е да се направи на оригинални аксесоари.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Има ли стикери за задното стъкло, (от вътрешната страна) и мога ли да получа, че в Сливен не съм видял никой със стикер, да се открояваме няколко Алфи
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Да дигна темата и да се направя на ударен ще попитам същото, като адаша по горе.Има ли стикери само, че на мен отвън ми трябват, защото съм с затъмнен прозорец.Има ли още и ако да, кой ги раздава.Ще съм благодарен, ако ми кажете
                    Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

И аз искам стикер, ако трябва ще го платя, но да е за отвътре

Comment

Ако се въртиш около Бизнес парка в Младост или в района на Манастирски ливади, мога да ти дам стикер за отвътре. Имам от двата размера.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          Ако се въртиш около Бизнес парка в Младост или в района на Манастирски ливади, мога да ти дам стикер за отвътре. Имам от двата размера.
                          Здравей. И аз проявявам интерес, а и Манастирски ливади са съвсем на близо.
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Пращам ти телефон на лично да се разберем нещо конкретно. Ако някой друг има интерес - мятайте по един телефон на ЛС и ще се разберем да се срещнем.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              Пращам ти телефон на лично да се разберем нещо конкретно. Ако някой друг има интерес - мятайте по един телефон на ЛС и ще се разберем да се срещнем.
                              Колега по еконт можеш ли да пратиш?
                              Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                                Има ли стикери за задното стъкло, (от вътрешната страна) и мога ли да получа, че в Сливен не съм видял никой със стикер, да се открояваме няколко Алфи
                                Аз имах стикери, но ги раздадох мисля, че са ми останали един два още
                                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                                X