Стикерите са за външен монтаж,за това са с фон и без ,ако ти е затъмнено стъклото не ти трябва фон.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикери и сувенири
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
И аз търся стикер за задното стъкло затъмнено е, но не искам от тези скудерия италия а да пише CLUB ALFA ROMEO BULGARIA, та от къде и на кой да поръчам? Благодаря предварително.
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:05 ----------
Първоначално публикувано от nedkodiankov Покажи съобщениеи от мен корегиран и работещ линк : http://dox.bg/files/dw?a=9ab083d523Алфа 147 JTD 1.9 115
Алфа 155 TD 1.9 90
Comment
-
На някой да му се намира файла със змията, дето ги лепят по калниците?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от leeroy1 Покажи съобщениеще поръчвам тези дни ,колко стикера искашsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Дали не е възможно, някой от модовете да сложи файловете в началото на темата ?
Или да направим "важна" тема само с тези неща ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеТрябва ми стикер за вътрешен монтаж Клуб Алфа Ромео Ромео България!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment