Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за това животно рутера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може и на 300 метра да се пусне.
    Ако имаш само 2 устройства които да си комуникират съвсем спокойно може да се наруши 100 метровото ограничение.
    Виж ако са повече почва да става проблем.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      То хубаво рутера ще метне до далечната страна, ама там какво има и как ще си комуникира с рутера-животно ?

Опъваш 100 метра кабел и си в джаза.
      на другия край ще бъде лаптопа в офиса а 100м кабел до там малко трудно ще го хвърля . Лошото е че офиса е на чупката на другия блок и създава преграда от 2 стени за сигнала иначе намаше и да питам права линия и с рутер среден клас на балкона даже нямаше и да питам вече да съм го сложил
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
        аз не разбирам чак толкова но 100 метра не беше ли ограничението за ethernet връзка
        На теория мисля, че да. Но аз съм опъвал FTP кабели около 160м, без никакъв проблем.
        Другото, което може да направиш е един суич да виси в средата на кабела, ако разстоянието наистина е много голямо, като го захраниш по свободните чифтове на единия кабел, и изолираш добре от дъждове и слънце. Правил съм и такова изпълнение.

---------- Post added at 06:52 ---------- Previous post was at 06:49 ----------

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
        на другия край ще бъде лаптопа в офиса а 100м кабел до там малко трудно ще го хвърля.
        Пускаш кабела от единия блок до долу, а от другия пускаш една проволка (може и рибарска корда например) слизаш долу и им вързваш двата края, след което издърпваш проволката и кабела идва при теб. За такива разстояния е добре кабела да виси на стоманена проволка, за да не се скъса при първия по-голям вятър.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
        X