Известие

Collapse
No announcement yet.

Сузуки Суифт бензин или дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А за какво ще се ползва колата?

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
      А за какво ще се ползва колата?
      За кратки пътувания извънграда от не повече 200км,
      иначе предимно в града но като цяло не повече от 10 000 - 12 000км годишно.
      Всекидневен автомобил за кратки разстояния.

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Първоначално публикувано от georgievst Покажи съобщение
      Бягай от тази марка. Само това мога да ти кажа.
      И Путин няма да ти помогне да си получиш гаранциите, които сега ти обещават.
      Дано не е късно това мое мнение.
      Е не е късно още , тя няма гаранция, вече от тях изтекла.
      Благодаря за мнението , добре значи има и негативи но е нормално.

Comment

Не ти говоря случайни неща. Ако колата е гаранционна и се случи нещо с нея ще те товарят яко с разходи и няма да ти признават повредите. Все ти ще си виновен. Ако е на старо т.е. няма гаранция вече нещата се променят.
        Като цяло впечатленията са от Сузуки Витара все пак.
        146 1.6 TS 01.97

Comment

Май бензинът не е мн за подценяване в такъв случай.
          Дизелът е много измамен с ниския си разход на гориво.

Comment

В семейството имаме един чисто нов представител на самураите.Здраво копеле с бензин .Върви доста добре но му трябват повече обороти .След 4500 започва да ми харесва.Доста тънка ламаринка има но е с добра возия за класа си .Падащите седалки са доста добре и масивно направени за разлика от седалките на служебното ми Гранде Пунто.Има просторно купе но багажника е доста малак ,едната ни детска количка неможе да влезе трябва да се маха кората
            Хубава пласмаса по таблото.Добри спирачки.Хубав климатик добре охлажда за разлика от Пунтото.нащо не го караме много и от седене почват да му скърцът вратите отвратително .Но затова има ВД40.халогени те са му скъпички 192 лв за съпоставка на Туарега струва 132 лв.говорим за един брой оригинален.Но части и аксесоари от Миркат нама да си купувам вече.Според мен за цена и качество е доста добре.А, нещо което много ме дразни че като седи под някое дърво и падат листа му се пълнят гумените уплътненията на вратите отгоре .Има голяма фуга.
            CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Working...
            X