А за какво ще се ползва колата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сузуки Суифт бензин или дизел
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщениеА за какво ще се ползва колата?
иначе предимно в града но като цяло не повече от 10 000 - 12 000км годишно.
Всекидневен автомобил за кратки разстояния.
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
Първоначално публикувано от georgievst Покажи съобщениеБягай от тази марка. Само това мога да ти кажа.
И Путин няма да ти помогне да си получиш гаранциите, които сега ти обещават.
Дано не е късно това мое мнение.
Благодаря за мнението , добре значи има и негативи но е нормално.
Comment
-
В семейството имаме един чисто нов представител на самураите.Здраво копеле с бензин .Върви доста добре но му трябват повече обороти .След 4500 започва да ми харесва.Доста тънка ламаринка има но е с добра возия за класа си .Падащите седалки са доста добре и масивно направени за разлика от седалките на служебното ми Гранде Пунто.Има просторно купе но багажника е доста малак ,едната ни детска количка неможе да влезе трябва да се маха кората
Хубава пласмаса по таблото.Добри спирачки.Хубав климатик добре охлажда за разлика от Пунтото.нащо не го караме много и от седене почват да му скърцът вратите отвратително .Но затова има ВД40.халогени те са му скъпички 192 лв за съпоставка на Туарега струва 132 лв.говорим за един брой оригинален.Но части и аксесоари от Миркат нама да си купувам вече.Според мен за цена и качество е доста добре.А, нещо което много ме дразни че като седи под някое дърво и падат листа му се пълнят гумените уплътненията на вратите отгоре .Има голяма фуга.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
Comment