Е няма ли да е по-добре неделя вечер?Който където има да ходи и каквото да прави уикенда да си го свърши и после бири.Аз лично бих дошъл в Спорко, до нас е, но до неделя не съм в София...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбирка за почитателите на "твърда" музика.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеЕ няма ли да е по-добре неделя вечер?Който където има да ходи и каквото да прави уикенда да си го свърши и после бири.Аз лично бих дошъл в Спорко, до нас е, но до неделя не съм в София...
Но нека кажат и останалите, по принцип не е проблем и да е в неделя.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениенякой ден може да си организираме хеви метъл барбекю сред природата е на Камбаните примерно е чудесно има маси и сянка.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Ами ако има желаещи - ще се пие!
Айде набързо да се преброим - дотук сме двама.
Поправка - аз отпадам!
Момчета, викам да вземем да го направим, когато може да се седи навън - сигурно тогава ще има повече желаещи, какво ще кажете?Last edited by Fear; d.m.y г., 12:48.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
аз изобщо не обичам да ходя по никакви заведения избягвам ги тотално много ми е скучно,изглеждаме като некакви овци братче наседали на обора на коритото и некой им носи нещо да ядат,не може да пробие времето да закроти вятъра и студа иначе е лесно върти на Камбаните дървените въглища и на газовият котлон пържени картофи или пък салати да си насечеме и музика от колата та те ти адвенчър Бай Ганьо.
Comment
-
абе кви кинти бе колега кой какво си донесе това ще пие,а яденето еми 2 кучета айде на жар те ти агнешко и 2 котета за мезе те са като зайчетанали ще е хеви метъл сбирка нема се излагаме,а и сега е криза требе да се пести
не бе то верно айде сега е великден ама за другата неделя за паркинга на Камбаните дето са масичките има сянка и места за сядане и е екстра простои има места за паркинг на колите,има ли съгласни от 12 часа на обяд примерно за другата неделя?
Comment
-
колега, желание има ама се налага мен още известно време да ме пишете в графата "няма ме", че още си събирам колекцията от дипломи от ВУЗ-ове и това, както се сещаш отнема време, енергия и ала бала от ония зелените хартийки
на по-следващото събиране вече се надявам да съм на линия...
Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
Comment