Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбирка за почитателите на "твърда" музика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е няма ли да е по-добре неделя вечер?Който където има да ходи и каквото да прави уикенда да си го свърши и после бири.Аз лично бих дошъл в Спорко, до нас е, но до неделя не съм в София...
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
      Е няма ли да е по-добре неделя вечер?Който където има да ходи и каквото да прави уикенда да си го свърши и после бири.Аз лично бих дошъл в Спорко, до нас е, но до неделя не съм в София...
      Аз лично предпочитам да се наспя на следващия ден, вместо да ходя на работа.

Но нека кажат и останалите, по принцип не е проблем и да е в неделя.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• За мен събота е по-добрия вариант, че в неделя и да кънтят камбани в главата няма да съм на работа.
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• някой ден може да си организираме хеви метъл барбекю сред природата е на Камбаните примерно е чудесно има маси и сянка.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            някой ден може да си организираме хеви метъл барбекю сред природата е на Камбаните примерно е чудесно има маси и сянка.
            Идеята е добра!

Comment

• Ще се пие ли бира днес?

Comment

• Ами ако има желаещи - ще се пие!
                Айде набързо да се преброим - дотук сме двама.

Поправка - аз отпадам!

Момчета, викам да вземем да го направим, когато може да се седи навън - сигурно тогава ще има повече желаещи, какво ще кажете?
                Last edited by Fear; d.m.y г., 12:48.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• аз изобщо не обичам да ходя по никакви заведения избягвам ги тотално много ми е скучно,изглеждаме като некакви овци братче наседали на обора на коритото и некой им носи нещо да ядат,не може да пробие времето да закроти вятъра и студа иначе е лесно върти на Камбаните дървените въглища и на газовият котлон пържени картофи или пък салати да си насечеме и музика от колата та те ти адвенчър Бай Ганьо.

Comment

• Аз съм зле с организацията, в смисъл - нямам време...ако се организирате за барбекю казвайте по колко кинти събираме или кой какво да носи и съм там!Само да се разберем седмица по-рано!
                    Alfa 156
                    sigpic

Comment

• абе кви кинти бе колега кой какво си донесе това ще пие,а яденето еми 2 кучета айде на жар те ти агнешко и 2 котета за мезе те са като зайчета нали ще е хеви метъл сбирка нема се излагаме,а и сега е криза требе да се пести не бе то верно айде сега е великден ама за другата неделя за паркинга на Камбаните дето са масичките има сянка и места за сядане и е екстра простои има места за паркинг на колите,има ли съгласни от 12 часа на обяд примерно за другата неделя?

Comment

• Отдавна не сме се организирали да направим едно биропиене.
                        Ако има желаещи моля всеки да даде предложение за дата и място.

Comment

• колега, желание има ама се налага мен още известно време да ме пишете в графата "няма ме", че още си събирам колекцията от дипломи от ВУЗ-ове и това, както се сещаш отнема време, енергия и ала бала от ония зелените хартийки на по-следващото събиране вече се надявам да съм на линия...
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV
                          GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Отивам в Спорко, който иска да заповяда
                            Alfa 156
                            sigpic

Comment

• 2==

Comment

Working...
                              X