If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А колкото до температурата - там нистина целогодишно амплитудата на темпуратурата не е голяма. Когато аз влизах беше края на юли началото на август и навън беше ужасен мор, а вътре половината компания беше включила на вибрации,че замръзвали.
Аз съм за и бих дошъл с голямо удоволствие Въпроса е че сега идва лятно къпане пътувания и т.н... Тоест не се знае кой къде кога ще ходи
Стенли нещо за конкретни дати мислил ли си Това с висенето от 30м. ми звучи добре
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Аз съм за и бих дошъл с голямо удоволствие Въпроса е че сега идва лятно къпане пътувания и т.н... Тоест не се знае кой къде кога ще ходи
Стенли нещо за конкретни дати мислил ли си Това с висенето от 30м. ми звучи добре
Преди малко си представях колко всъщност са 30метра, спрямо блока ми. Аз живея на 10-я етаж и май това са 30м. Ихааа.
Мислих за дата и първоначално ми се струва подходящо на 24 или 25 юли. Говорих и с човека и като разбра, че евентуално цяла група ще дойде, много се зарадва. Със сигурност, когато и да решим, винаги ще има хора в отпуски, ваканции и т.н. Така, че направо казваме дата и действаме. Още в понеделник мога да запазя конкретен ден. Капаро не се иска, действа се на доверие. И понеже яко съм се запалил, ми се иска да е възможно най-скоро, пък тези дати са първите свободни, имайки впредвид че другия уикенд ще рушим заведения.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
А колкото до температурата - там нистина целогодишно амплитудата на темпуратурата не е голяма. Когато аз влизах беше края на юли началото на август и навън беше ужасен мор, а вътре половината компания беше включила на вибрации,че замръзвали.
Няма лошо да е към края на следващата седмица, но с изминаването на всеки следващ ден, шанса за запазване от друга група се увеличава. И така може да отлагаме седмица след седмица...аз така отлагам пейнтбола седмица след седмица, вече ......от 16 до сега 27....11год.?!?! Сериозно, когато бях на 16 години си мечтаех да навърша 18, да стана пълнолетен и да имам право да съм равностоен гражданин. Това включваше и играенето на пейнтбол. С това си изказване, се опитвам да наблегна, че отлагането ми се е изчерпало.
Това, че някои от Вас колеги алфисти сте заети, не означава, че няма да има последващи преходи на пещери. Стига да има желание, винаги може да се осъществи. А пещери май имаме?!?
sigpic
Аз за 24-25 немога. Пещери има и все ще се организира ходене до някоя от тях. Пожелавам приятно изкарване на тези, които ще ходят. Иначе за пещери ми се въртят няколко в главата, в които определено искам да вляза. Например Темната дупка край Лакатник - чувал съм интересни неща за нея. Освен това е наблизо (някакви 60тина километра от София).
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Официално: пещерата е "запазена" за 24.07.2010г, като ориентировъчно часът е 10,00ч. Какво се изисква от нас:
- обувки с твърда подметка, тип зимни
- топли дрехи, но по-скоро за умерена температура. В началото на пещерата градусите са около 6, като се покачват и стигат до 14. И като организма е загрял, ще се струва още по-топло.
- челници - или фенерчета, които се слагат на тиквата. Хората имат подсигурено осветление, но друго си е сам да си осветяваш, това което искаш да видиш.
- втори чифт дрехи, защото от пещерата се излиза на прасета.
- храна и напитки.
От тях има подсигурени каски и въжета. Екипът е от 2 или 3 човека.
До този момент аз с мои приятели сме около 5 човека. Минималния брой е 10, максималния 15 човека.
sigpic
Comment