Колко могат да ми досаждат куките за просрочена книжка ? Подал съм молба за нова книжка ама срока на изтичане и на получаване се разминават с 15 дни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изтекъл срок на книжка
Collapse
X
-
Изтекъл срок на книжка
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)Тагове: Няма
-
Почетохмалко закона - няма основание да ме ръсят за пари. Ням и наказание за изтекъл срок на книжка Има , ако нямаш документи.
Но си нося копие от квитанцията за внесена такса за книжка. Благодаря на всичкиАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Вече съм подновен. Не ми искаха никакви пари за страи фишчета.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11Вече съм подновен. Не ми искаха никакви пари за страи фишчета.
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от kris11Вече съм подновен. Не ми искаха никакви пари за страи фишчета.
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей20 лв ти е глобата няма точки
така че свиркай сиКато отидох да я сменям в КАТ ме пита защо толкова късно - казах и че не съм карал от 2 години и готово
Книжката ми беше изтекла ЮНИ, аз я смених ДЕКЕМВРИ и нямах проблеми
А я смених толко късно от мое собствено недоглеждане и заблуждаване ...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
Comment