If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ти е кеф ,мога да ти кажа едно място от където можеш ,да си взимаш гуми за по 5 лева ...
Аз си взимам от там понякога
От 5 до 15 ,20 ,25 ,40 ,50 са хубавите вече (хахаха)
Гледам те ,че жужиш и викам да ти предложа Стават точно за такива приятни работи
Със самоблокиращ диференциал съм . За клипче не остана време всичко стана много бързо после снимахме последствията. Но няма страшно от днес следобяд вече съм със свежи гуми и за следващият път (например неделя хи хи) ще се опитам да не е толкова импулсивно всичко
Спидер, ти да не си си помислил с твоята кола да правиш такива работи, че теловете и лентите ще ти съсипят боята на хубавата кола, моите задни вежди и без това са тоталка.
Със самоблокиращ диференциал съм . За клипче не остана време всичко стана много бързо после снимахме последствията. Но няма страшно от днес следобяд вече съм със свежи гуми и за следващият път (например неделя хи хи) ще се опитам да не е толкова импулсивно всичко
Спидер, ти да не си си помислил с твоята кола да правиш такива работи, че теловете и лентите ще ти съсипят боята на хубавата кола, моите задни вежди и без това са тоталка.
Моята е само позьорска, мани я .
75цата само 1.8, а как си върти 16ките.... БРАВО!
Това, ли сте сектантите? Пияници? Май сте сбъркали сектата
Споко де то си е до колите, ние като се събираме, ако поне веднъж в месеца не ходим после на гумаджия не сме ние
Това за камбъра съм навит да го модифицираме с общи усилия. Пу съм тест пилот на първия прототип.
Поздрави!
За това говорим другия път всичко да стане по бавно, че да може и да се снима
Comment