Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за транскарт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

виж какъв овърдрафт ще ти отпуснат и т'ва е
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

[QUOTE=trustworthy;736580]виж какъв овърдрафт ще ти отпуснат и т'ва е [/QUOT

Не ми се иска овърдрафт , не знам защо .Предпочитам кредитна карта. Ще видя утре или другиден ще се метна до София и ще видя как стоят нещата с документите, ще направя една консултация и ще преценя на място . При всяко положения главата ми е в торбата , ама здраве .

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        ...Ще видя утре или другиден ще се метна до София и ще видя...
        Още нещо, за абонати на Мтел, *77 е безплатен телефон. Можеш да им звъниш по всяко време с въпроси.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
          Не ми се иска овърдрафт , не знам защо .Предпочитам кредитна карта.
          От банката би трябвало да могат да те консултират какво точно ти трябва, но щом не те влече овърдрафтът и ти се плащат повече пари, няма какво да му мислиш
          Ако все пак здравият разум ти надделее, напиши в гугъл 'овърдрафт или кредитна' и виж какво ще намериш
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

По принцип е доста тъпо да се плащат текущи разходи с кредитна карта - тази карта е направена да те спаси в критични ситуации и след това по най-бързият начин да върнеш тези пари.
            За текущи разходи има различни услуги на банките - онлайн банкиране от РС-то ти, използване на разплащателна сметка от която банката ти плаща задълженията и др. - но трябва да имаш твои пари по сметките си.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              ...
              Точно с кредитната карта е най-удобно да си ги платиш сметките без лихва и без комисионна за транзакциите даже. Плащаш каквото плащаш и до средата на другия месец го възстановяваш. Освен това навсякъде където се приема кредитна карта си плащаш без комисионна и пак ги възстановяваш след това, може и кешбек бонуси да има тук таме.
              А ако искаш си имай парите за по друга сметка, нека да си трупат лихва там
              146 1.6 TS '00
              156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                Точно с кредитната карта е най-удобно да си ги платиш сметките без лихва и без комисионна за транзакциите даже. Плащаш каквото плащаш и до средата на другия месец го възстановяваш. Освен това навсякъде където се приема кредитна карта си плащаш без комисионна и пак ги възстановяваш след това, може и кешбек бонуси да има тук таме.
                А ако искаш си имай парите за по друга сметка, нека да си трупат лихва там
                Въпрос на вкус - се едно да сложиш газова уредба на бензинов двигател.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Въпрос на вкус - се едно да сложиш газова уредба на бензинов двигател.
                  Оооо не това с газта ще стане спор. Днес отидох да подам заявление за кредитната карта. Запленена от хубавите ми очи , момичето което работеше , ми каза че при плащане на таксата за картата , ако в картата са върнати всички пари , след това цяла година нямам лихва . Малко странно ми звучи ама не знам . Сега чакам одобрение.

Comment

Working...
                  X