Известие

Collapse
No announcement yet.

Х Ръце до лакътя

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Х Ръце до лакътя

Току-що ми бяха откраднати всичките чистачките на Алфата (145) на ул.Оборище. Пожелавам на новия им собственик да се осакати и да се храни през сламка цял живот!, или просто другия път да слезна по време на развиването на гайката на задната чистачка ох какво ли не бих дал за подобен момент..Съжалявам за темата ми , но имах нужда да споделя на някого, който ще ме разбере!

И това ли се случва още.?!? Това го почня - като бях малък баща ми сваляше чистачките от колата за да не ги свият.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Вече не се чудя кой ли идиот може да направи такова нещо....спомням си преди доста години, когато имах Лада/култов автомобил/ как я намерих..със счупено малко прозорче на задната дясна врата..отворили задната врата копелетата, обрали касетите, изкормили касетофона...беше марков за ония години...След това, полиция..изписах една кофа мастило как съм я оставил, какво е имало вътре. Все едно, че аз съм си обрал колата..направо изпитвам все още душевен оргазъм като се сетя за тая случка....Та колега, всичко е закономерно у наше село! Дано тая случка не те спохожда втори път.
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Колега,няма да ти помогна ,ама сори за загубата...

п.п- все пак ,говорили сме го това ,но пак ще го кажа
        Не мисля ,че има нужда от Кълнеж,това е като 11 божи правило за мен ...Поне за мен ...Мисля ,че е много грозно и много невъзпитано ....Все си мисля ,че хората които кълнът ,падат на нивото на прокълнатите...
        извинявай ,ако съм ти осрал темата ,ама исках да ти кажа

Дано си намериш по-евтинки чистачки ...
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Много хубава и адски позитивна Тема, като за "Пролог"
          (Начален старт) у тоя форум....
          С огромен интерес ще следим кой,
          какви урочасвания ще отправи тук...
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Кофти колега...не се ядсвай няма оправия в БГ...

Иначе на крадеца 5 дъщери да му се родят и всичките чалга певачки да станат....ма ако е толкова просто не се знае това кълнеж' или като пожелание ще го приеме...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Working...
            X