Известие

Collapse
No announcement yet.

Таксиджия уби колега заради клиент

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Таксиджия уби колега заради клиент

Таксиджия уби колега заради клиент в София

http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-taxijia-6726381

Таксиметров шофьор уби колегата си след скандал на стоянка в столичния ж.к. "Младост" 3.

33-годишният извършител на убийството е задържан, съобщи директорът на Столичната полиция комисар Валери Йорданов, цитиран от "Фокус".

Скандалът е избухнал между таксиметрови шофьори от една и съща столична компания около 13.30 часа на стоянка близо до блок 350. Двамата са се скарали за клиент заради пререждане – единият е взел клиент на другия.
    „Вследствие на побоя, който възниква, на място е изпратен патрул. Обажда се свидетел, който казва, че има спречкване между двама таксиметрови шофьори. Когато пристига патрулът, заварва единият да лежи в кръв. Той е 57-годишен столичанин с инициали С.И.", каза още комисар Йорданов.
    По първоначална информация нападателят е ударил колегата си с твърд предмет - най-вероятно лопата.

Раненият мъж е откаран от екип на Бърза помощ в Окръжна болница, където е починал.
    Убиецът е с инициали И.Н. В момента е в столичното 7-мо РУ на МВР, където се разпитва. Мъжът е направил пълни самопризнания.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

За пореден път се убеждавам,че България не е нормална държава!!!
    sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
    Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
    Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
    Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Просто за всеки един от нас 5лв или 5мин са най-важното нещо в живота. Лека му пръст на таксиджията.
      Но таксиджиите са ми много интересни, когато не се кача в първата кола на стоянката, често има коментари. Аз си мисля, че след като има разлика в колите или цените мога да си избирам къде да се кача.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
        Просто за всеки един от нас 5лв или 5мин са най-важното нещо в живота. Лека му пръст на таксиджията.
        Но таксиджиите са ми много интересни, когато не се кача в първата кола на стоянката, често има коментари. Аз си мисля, че след като има разлика в колите или цените мога да си избирам къде да се кача.
        Аз пък за това спрях да се возя по таксита...или обикновенно след дискотрека звъня на познат таксиджия или приятел.
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Малко офтопик

В репортажа който излъчиха по btv Новините, някой колега със сива 156-ца влезе в кадър

Иначе по темата...

На подобна ситуация бях свидетел в Тайланд, където отново "бакшиши" (на моторни рикши) се сбиха заради клиент, само дето в него случай 3-ма 4-ма скачаха на главата на 1... повече от ъпсурдна история. Та не само българския бакшиш е малоумен.

В случая с тоя 33 годишния лешпер, не виждам какво толкова може да те изкара от релси, че да пречукаш някой с ясното съзнание, че имаш жена и дете които те чакат вкъщи?! Ще е още по-нелепо ако наистина заради клиент или други дребни дразки за пари, се наложи да вижда семейството си само на снимка... седейки на топло в панделата
          BMW E39 528i

Comment

Това се е случило точно пред нас. Вчера на същото място пък имаше сгазен човек ...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Само правата лопата ще оправи нещата...
              Lexus IS200

Comment

Мда, с какво друго да бориш убийствата, освен с убийства.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                  Мда, с какво друго да бориш убийствата, освен с убийства.
                  Струва ми се, че Майнд Контрол влага ирония - не се хващай за думата
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                    Струва ми се, че Майнд Контрол влага ирония - не се хващай за думата
                    Добре си ме разбрал
                    Lexus IS200

Comment

Working...
                    X