Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся транспорт до Германия за един от любимците ми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся транспорт до Германия за един от любимците ми

Здравейте Колеги ,

спешно търся транспорт за един от любимците ми който трябва следващата сряда да е в Германия в близост до Кьолн!!!

Става въпрос за много възпитано и кротко мъжко куче от породата Немска овчарка.
    Кучето има всички необходими документи + Евро паспорт + микро чип и т.н.

Нуждая се от коректни хора на които бих могла да го доверя за това пътуване и да съм спокойна,че той ще пристигне жив и здрав на място.

Моля,ако имате познати или приятели които пътуват в чужбина и на които можете да се доверите ... моля споделете с мен тук или на лични техните координати.

Благодаря ви предварително!
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

В клетка ли ще пътува ?
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
      В клетка ли ще пътува ?
      Не,кучето е кротко и не бих желала да го стресирам като го сложа в клетка.
      Пътят е твърде дълъг и ще трябва да се правят почивки за да се поразтъпче,за тоалет и да пийне водичка....кучето не повръща в колата,не дъвче,не гризе и не прави бели ...
      Born to make me happy

Comment

stelta пита щото има микробуси дето пътуват, предполагам
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Вероятно е така...имам един вариант,но не е на 100% сигурен и искам да се подсигуря с втори такъв тъй като кучето действително трябва да бъде на този ден в Германия.
          Благодаря на всички включили се и на тези които тепърва ще се включат в темата ми.
          Born to make me happy

Comment

Питам аз, но все още не е сигурно и нашето пътуване. Като имам някаква яснота ще пиша.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Ти неможеш ли да го закараш с Алфата ти, щом е
              толкова спешно?? И да чакаш някой да ти се обади и да вземе кучето...
              А и аз като стопанин на куче, никога не бих си дал
              лаещия на некви полу-познати, полу-непознати, че ако нещо му прищрака в кратуната от тия жеги, сред непознати шофьори и спътници и 3 климатика да има каквато и да е кола, пък после ходи и обеснявай колко мирно и кротко седи и не ръфа нищо...
              А и на всичко отгоре - без клетка. Рисковано си е - Митничари-киселяци, дал Господ...
              Твърде дълъг път е това, а и песа ти е свикнал главно и единствено да е при теб. Така предполагам де, зависи колко е силна връзката ви..
              Така ще е най-добре според мен - Да се качите на белисимата ти със чипосвания матор и с пълна газ от Аязмото към немско
              Last edited by Mapтo; d.m.y г., 17:29.
              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Невъзможно е да го закарам аз,у дома имам още 2 големи кучета и 9 бебета за които трябва да се грижа.
                А той е свикнал да пътува и няма значение с кого,важно е да е на път.
                "Кучето е куче когато е на път ."

Пък и нашата порода са култивирани животни ... от 1996 год си ги отглеждам и нямаме случай на превъртяло куче било то от дълъг път или нещо подобно ... пък и той е ходил и друг път с кола до Германия ... просто сега времето не ми позволява аз лично да го закарам.

А що се отнася до хората които ще го закарат до там евентуално ... има си начини да се подсигуря,че всичко ще е ОК

Живот и здраве ще се справим със ситуацията и в началото на септември ще ида с Алфонсо да си го прибера
                Born to make me happy

Comment

Working...
                X