Днеска пък в центъра на София, една млада женица със сребриста алфа 156, софийски регистрация, на паркинга до спираката на Орлов мост, посока НДК, люпеше тиквено семе и си беше направила купчинка пред шофьорската врата.Доста просташка гледка.Доста подобни има
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поздрав за PK0700AX!
Collapse
X
-
Простаци с Алфи-бол...точно толкова, колкото и от другите марки...че и малко повече, щото тва масов автомобил стана вече...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Марката кола, която кара даден индивид не определя неговия манталитет. Манталитета е пряко следствие от възпитанието на човек. Така че, гледката на простакиня люпеща семки или кретен каращ, така сякаш всички на пътя трябва да се съобразяват само с него, не трябва да ни учудва - просто такова им е възпитанието и манталитета. Затова не трябва да поставяме под общ знаменател всички. Честно казано и аз често използвам понятието голфаджия, но в него не влагам смисъла на човек каращ голф, а на кретен, каращ безумно и опасно.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеКолега, алфаджии няма.По цял свят феновете на марката Алфа Ромео се начират АЛФИСТИ.
Поздрави!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеПриятелю бъркаш се.Може да съм се изхвърлил с тия %,но съм присъствал бил съм свидетел или да не кажа участник,как един колега от форума ни щеше да ме удари по същия начин...затова твърдя,че алфаджии има и тях неги смятам за фенове на марката.Аз имам чувството,че всички обръщат внимание на това как карат перничаните и никой друг.Е ако искате ми вярвайте когато карам в другите градове особенно в София(щото ми е най-честата дестинация) макар и със друг автомобил гледам да правя път на другите участници в движението и даже няколко пъти ми се е случвало в София да ме псуват,че давам предимството на колата срещу мен когато си е с предимство.....Не е важно от къде си, а как мислиш. Перничанин, а недай си боже пернишки голф е най-големия страх за повечето хора
Има си такива във всички градове (независимо какво им пише на номера) така че който има повече опит зад волана знае че номера не е определящ за начина на каране (освен може би СА в малките градове - пазят се от софийските регистрации като дявол от тамян
)
Comment
-
Пичове,
айде сега с ръка на сърцето всеки от вас да си признае дали не е правил и той подобна тъпотия с колата. Тук , обаче, идва нещо много важно. Аз като направя нещо тъпо после задължително пускам аварийки, махам с ръка или намирам друг начин да се извиня за селската ми постъпка.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеПичове,
айде сега с ръка на сърцето всеки от вас да си признае дали не е правил и той подобна тъпотия с колата. Тук , обаче, идва нещо много важно. Аз като направя нещо тъпо после задължително пускам аварийки, махам с ръка или намирам друг начин да се извиня за селската ми постъпка.
Оправдавам и други ... случва се ...
Ама как да оправдая келеша на ботев от днес ... зелено ми е ... карам си по трамвайната ... и той да изпревари трамвая в насрещното, влиза в мойто платно и го чакам 15 секунди на зелен светофар да изпревари ... без да дигне ръка, без нищо ...
Понякога наистина ме е яд, че не карам УАЗ-ка ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
айде сега с ръка на сърцето всеки от вас да си признае дали не е правил и той подобна тъпотия с колата. Тук , обаче, идва нещо много важно. Аз като направя нещо тъпо после задължително пускам аварийки, махам с ръка или намирам друг начин да се извиня за селската ми постъпка.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение... карам си по трамвайната ...
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеКазваш трамвай караш?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеКазваш трамвай караш?!?
Comment
-
айде сега с ръка на сърцето всеки от вас да си признае дали не е правил и той подобна тъпотия с колата. Тук , обаче, идва нещо много важно. Аз като направя нещо тъпо после задължително пускам аварийки, махам с ръка или намирам друг начин да се извиня за селската ми постъпка.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеКазваш трамвай караш?!?„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЗначи аз лично невярвам да има някой от нас,който да не е изпреварвал така поне няколко пъти.Следователно сме алфаджии.Поне 70% от хората във форума правят такива изпреварвания без збачение от региона в който живеят.
Comment
Comment