Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте мнение за джи ес ем с 2 СИМ карти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам една имитация на iPhone от около година и половина, която ползвам почти само за говорене.
    Не съм имал проблеми с него, като изключим факта, че съм му чупил touchscreen-а около 10 пъти, но сам съм си виновен...
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Имам Samsung D880 от почти 2 години и така:
      1. Предимство - използваш 2 те карти на 1 телефон и все пак не е нещо много китайско
      2. Недостатъци: От втората карта се чува по-зле от колкото от първата, камерата 3 МП е доста лоша, телефона ходи на ремонт за лентов кабел след 1 година ползване и блутут-а (Моторола) ми не работи с този телефон.
      Ако ти трябва телефон с 2 карти е добър избор, при мен се скапаха и двата телефона по едно и също време и нямах време за избор много.
      Оценката ми е средна, но не бих си купил пак Самсунг.

Edit:
      п.с. Самсунга има страхотен софтуер за ПС.
      Last edited by georgyg; d.m.y г., 10:24.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Отново благодаря ви за мненията . От двата телефона, които ползвам сега, единият го ползвам и за входящи, и за изходящи обаждания, по втория предимно мен ме търсят, много рядко аз звъня по него. Затова смятам, че телефон с 2 сим карти е подходящ. Колебая се между 2 модела на самсунг B5702 (слайдър) и B5722 (с капацитивен сензорен дисплей). Тия дни ще реша кой ще е. Поздрави
        Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
          Отново благодаря ви за мненията . От двата телефона, които ползвам сега, единият го ползвам и за входящи, и за изходящи обаждания, по втория предимно мен ме търсят, много рядко аз звъня по него. Затова смятам, че телефон с 2 сим карти е подходящ. Колебая се между 2 модела на самсунг B5702 (слайдър) и B5722 (с капацитивен сензорен дисплей). Тия дни ще реша кой ще е. Поздрави
          Аз не мога да разбера защо колегата :Ramsezsh: е предложил супер добър избор, та тука се обсъждат всякакви китайски боклуци, а на това не се обърна никакво внимание.

С тези самсунзи все едно да ви дават на една цена една жигулка и една Алфа 156 да речем и накрая да се метнеш на жигулката
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Не си прав колега, обърнах специално внимание на гигабайта. Но той е смартфон с резистивен тъчскрийн, а аз не искам нито да е смартфон, нито да е със стайлъс. Поздрави.

Comment

аз не бих ти препоръчал слайдара.Лентовия кабел е доста слаба част от тоя телефон и изпусканията ги поема много зле.Иначе за "китайския ми боклук" - аз съм стигал и по-далече - набирал съм се от едната на другата и съм си дигал, та чак и съм си говорил сам Не е забивал.Първия път не мислех, че ще стане номера ама........абе странно е.Мммм.....това с музиката и аз съм същия.Дори вчера ме хвана яд, щото направих едно клипче и нямаше място да го запамети в картата и записа точно 1 сек клипа, а той беше 10.Както и да е.Остана спомена.Та така.Моя съвет е да не се чудиш чак толкова.В крайна сметка това е технология.Утре ще е остаряла, рядко ще върши работа , така както ти се иска и след месец ще я имаш за даденост.Важното е да те кефи пък колко надежден и т.н. ще е - въпрос на късмет.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Колега, виж телефоните и ги разгледай, пробвай кой ще ти пасне най-добре и си го вземи. Средно статистически всеки може да се счупи, така че не му мисли толкова.
                Имай на впредвид, че има модели с повече проблеми и модели с по-малко, като се запознаеш с тези неща другото е въпрос на лична преценка.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Да се похваля, избрах ей този телефон. Отказах се от слайдъра заради мненията за лентовия кабел. Ползвам го вече 2 седмици и съм доволен. Работи и с двете карти едновременно, превключва между картите без никакъв проблем, не е забивал досега, чува се еднакво добре и през двете карти, батерията издържа учудващо доста дълго (е, ще видим занапред как ще е ). Имам дребни забележки по менютата, но мога да ги преглътна, напр. има менюта на български, но не можеш да пишеш на кирилица и др. подобни. И още един недостатък - драйверите за връзка с компютър са отврат и беше цяло приключение да накарам телефонът и ПС-то да се разпознаят. Иначе софтуерът за ПС е 6 (Киес). Поздрави на всички.

Comment

Привет, колега!
                    Вече повече от месец си с нов телефон.
                    Понеже и аз смятам да си взема такъв модел - 5722 , някакъв съвет при избора на магазин можеш ли да дадеш? или ако има особености при телефона ...?
                    Благодаря предварително!

Comment

Доволен съм от телефона колега, не ми е създавал проблеми. Виж по-горния ми пост. Имай предвид, че ползвам телефона почти само за говорене, ако се ползват мултимедийните и интернет функции, вероятно батерията ще пада по-бързо, отколкото при телефон с 1 карта. Някои от бутоните на дисплея са нагъчкани и ако си с по-дебели пръсти малко трудно се улучват. Драйверите за уиндоус са проблемни, но с упоритост се получава. Това е. Успех.

Comment

Working...
                      X