Известие

Collapse
No announcement yet.

Куче или ...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Милене правиш 260м/с с баракуда... снимай го с пцп-то
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

направо на върколак прилича
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

И на мен ми мяза на куче, нещо свързано със северните породи и примес, а иначе Белият зъб е велика книга, на още по великия Дж.Лондон....
        Но не знам дали това е кръстоска с вълк
        Last edited by fred; d.m.y г., 22:11.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Не знам къде ти е вилата братле, но това животинче си е мелез между чакал и куче... а чакали в русенския регион много
          BMW E39 528i

Comment

И аз съм за чакала, ако не е чист, то поне половин.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
              Най-вероятно някой го е гледал и развеждал с кола напред-назад, след което го е зарязал...
              Много е вероятно да е така. Те такива хора с кеф да ги убиеш с камъни. Винаги съм се чудил разни хора защо си взимат животно, което не искат или не могат да гледат. А кучетата са най-верните същества които съществуват. Имах куче до скоро. "Дядото" почина на 18 години и ми липсва страшно много. Всеки път когато влаза в зоомагазин усещам как нещо напира да си взема друго, но не искам да изпитам отново болката от загубата.
              Съжалявам, че ви занимавам, но възможността
              Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
              Най-вероятно някой го е гледал и развеждал с кола напред-назад, след което го е зарязал...
              много ме ядоса.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Wow

Абе че не е чист вълк не е-ама много прилича във физиономията на вълк.Наистина вълците са с по-дълги муцуни и са с по-мускулесто телосложение-това тука е малко длъгнесто,ама ми се струва,че е младичко,та затова.Определено има част хъски в него-а те са си доста по-близо до вълка от всички други кучета.И аз гласувам за мелез между куче и вълк.А и още нещо-явно се справя доста добре със самоизхранването си в диво състояние,щото не е слабо.Още един довод в полза на вълчата кръв

Comment

Не точно. Хората във вилната зона го хранят. Много го харесват почти всички. Аз се влюбих в него. Ама не младо куче и си е хайта. Винаги му е подвита опашката и е страхливо. Но много интелигентно животно и разбира всичко наоколо.
                  Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                  X